Neznam odakle si, ali u Mađarskoj imaš za nju novih dijelova i to za male pare. Ima jedan moj prijatelj. Kupio sve novo. Komplet rotor, stator, regler i bobine. Električar mu sredio struju. Treba samo dobro naštelovati paljenje i deri. On ju vozi 3 godine. Ne baš svaki dan jer ima par motora, ali mu još nije otkazala. Prava atrakcija sa 2 auspuha
Uh, sad vidim Zadar
U ponedjeljak odo vidjet pa cu znat sve
, uglavnom saznao sam da fali modul paljenja, lancanik i jos par sitnica, ugl ne mnogo ako su klipovi cilindri , ugl motor u dobrom stanju
hej... mogu ti rec da je ta java pun pogodak ako ima papire.. ide ko metak ali ako si mlade dobi ce te vrsnjaci vjerovatno zajabavat sad ovisi samo o tome koliki si ti autoritet da nakon nekog vremena ne napravis neku preradu... ugl ako trebas broj neke od prodavaonica u madi. npr onaj atila itd posaljem ti na pp. probaj i posjetit adresu starikotaci.nesto hehe !
a sto se tice prerade, otom potom
...mozda nabit neke vilice druge, tek toliko radi diska i ajmo reci stabilnosti, jer kad sam sjeo na frendovu ima lijep osjecaj, samo se bojim da cu pobrat afalt kako je kolega gore naznacio