Tvornice fale,al to nikoga ne zanima, jer smo presku radna snaga,država neda poticaje investitorima, nego ih opali po đepu... i tak... čito sam negdje da su došli ludi japanci da bi nešto gradili (tvornicu), al su rekli da im se ne isplati godišnje zaradit 3 milje eura, kad u drugim državama okrenu 15 milja eura... i moš ga hebat....
Nije to ništa, do sad su uništavali sve šta su mogli, ali smo se izvlačili nekako, ne znam ni ja kako...
Tek kad uđemo u EU propast će i ovo malo industrije i primarnog sektora šta je ostalo, naravno, radi nekonkurentnosti, jer kad uđeš u EU igraš po njihovim pravilima, tako da ćemo živjeti nekoliko godina kao i Grčka od turizma, sve do konačnog sloma, kao i u Grčkoj, jer već idemo njihovim stopama
Njemačka ima najbolje i najodržavaniju autocestu u svijetu, i ne plaća se cestarina. A kod nas, mi plaćamo izgradnju cesta, pa država osnuje firmu koja će legalno krasti na oba fronta, ono šta smo mi platili nama opet naplaćivati, i s druge strane izvlačiti novac iz državne kase. WC-i na odmorištima koji koštaju 4mil. kn, kao jedna vila uz more, troduplo naplaćuju usluge od države (a državna su firma), preusmjeravaju dionice autoceste kako bi dodatno olakšali državnu kasu za nekoliko stotina milijuna jura itd., ali to su samo HAC, a di su još ostali... I onda nakon par godina jure plavci s dugim cijevima, zamaskirani pretražuju kuće, istražuju, hapse i onda sva ekipa dobije uvjetnu
Kakva farsa