Preštelat nakon 200 km....da slažem se ...eventualno dotezanje glave i narovno kontrola svega...ali prešao je 20:-)
Trebao sam ga ja vozit do tih 200 pa mi se nebi to desilo....no svaka škola dobro dođe...
Gljivu ni ja ne volim pogotovo na tim "manjim karburatorima" (19)....ali nema više mogućnosti za air box jer je je njemu u orginalu bio onaj kineski karb(neznam koji al ....bez mogućnosti štelanja iglice čini mi se 12tka.....uglavom bože sačuvaj)stavljen je delorto sa preradom prirubnice(dobri ljudi trećeg maja su dali svoj doprinos) tako da je nemoguće vratiti air box....ja sam u biti stavio još jedan red spužve i prema tome je naštelan karb(sa diznom 96 teško da je karb bio našelan na siromašnu smjesu je tako...?!)....
Oktanska vrijednost.....bio na pumpi neposredno prije....hmmm...ma da ipak....teško
semerinzi su naravno novi....al ne iskljućujem moju pogrešku....prekontrolirat ću.....ali ostajanje u potpunosti bez gasa pod punim gasom na ono random....dakle vozi pun gas kilometar i onda kao da ugasiš kontakt pa opet vozi .........
dakle rađeno......
Polirani blokovi,novi semerinzi radilice,ležaji radilice,kit giza,karburator 19,leo tt usisne lamele su ostale orginal jer nisu pasale s kita debljina mislim da je bila 0,4 s kitom dobivene su bile 0,35
Prijenos sam pogodio iz prve(što mi se rijetko sešava,tj jako rijetko) rulini misli da 5.5 crne šuštice kvačila centralna standard malossi variomat uglavnom stvar je dobro radila bez rupa bez promjena okretaja nakon starta(kad ulovi kvačilo) sve 5(svejedno mislim da prijenos nema baš ništa s tim)