@ pOha - Trčanje ili brzo hodanje na prazan želucac je ok, ako smo kod nekog intenziteta jogginga, ali moje osobno mišljenje jest da je HIIT možda malo "preagresivan" skinuo bi ti dosta masti s njim, ali izgubio bi nešto što si puno teže dobio, mišiće!
HIIT je super tipa 2-3 sata nakon obroka, pa onda udariš 30 min hiita, i uzmeš shake nakon toga. Jedino ako super brzo ne dobivaš mišiće, ili ako ti je kondicija u prvom planu, a ne kvalitetna masa;)
Još nešto htio naglasiti, jedna metoda koja dosta dobro radi kod večine, - tablete kofeina pa onda kad se osjeti da je počeo djelovati -> HIIT i tako max 2x tjedno (sa kofeinom) da ne dođe do rezistencije, koju on brzo stvara.
Netko kaže da l-karnitin valja, netko da ne... ja ga uz to volim popiti tek iz psihičkog razloga.
A možda ljudi koji kažu da ne funkcionira rade nešto krivo.. tipa imaju kardio 2x tjedno, pa žderu previše kroz dan, a govore da im je dijeta super, da je sve sređeno kako treba. Mislim da onaj koji je odlučio skinuti mast, i uđe u borbu s tim definitivno ima rezultate. NAravno to je postupak koji traje, nemožemo očekivati od danas do drugog tjedna vidljive rezultate, ali već nako 3 tj. 1mj. itekako.
Krenuo sam na defku 1.4. sa 87 kg, pa ću vidjeti kako budem napredovao. Vaganje mi je svaka 2 tj.
i uslikao sam se na početku, da znam vizualno pratiti