Znaci ja ne znam puno o tome isao sam u teretanu jedno 3 mjeseca radio normalno u jelu sam sto se tice jeo kao i uvijek i malo eto sam osjetio da sam ojacao ali mase nisam bas dobio nesto!Ali zato sam pitao sta treba da radim da se zdebljam a ne da npr cameosb ili neki drugi izmijavaju nes mrsavije!Ja da kazem ja se ne ljutim jesam mrsav ali nije lijepo od tebe jer ja sam pitao sa namjerom da mi kazete kako da se udebljam!A odma nak podsmijavanja i neka anoreksija ste vi sad neke gromade aaa?
Gledaj kad sam dosao u ovu temu to je bio pocetak ljeta imao sam 50kg, i malo citajuci i prateci temu, i uz korisne linkove koje su mi ovdje clanovi postavili kao sta su i tebi dali linkove! Sad sam na 58kg i naravno to sve nece doci samo ako nevjezbas zato vjezbaj, jedi sira, mlijecnih proizvoda kao sta su jaja,Imas sad i onaj mileram, pij dosta mlijeka, jedi rizu,ribu i prvenstveno piletinu! I nezaboravi moras se koji put malo prejest to ce dobro doci i pretrpis to par puta i dalje ce se tjelo priviknit! I kroz dan uz sve to nezaboravi pit vodu, i nemoj piti gazirano, i ako pusis i toga se moras ostavit!! Eto ukratko kako sam ja poceo i nadam se da ce ti bit od pomoci
misliš dobiti na masi a ne debljati se valjda
dakle aerobni trening za masu, velike težine, 6-10 ponavljanja,
Nebi trebao velike tezine sa svojim godinama
ispravi me ako grijesim al mislim da nisi u pravu, neka radi polako i manje tezine iz pocetka