I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo poceo i ja tu teretanu prije 2 dana i sad kako je u programu imam u cjeni 3 dana u tjednu mogu doc i ko i svugdje kolko hocu i bilo kad..e sad dali je bolje ispucat to pon-ut-srijeda....ili pon-sri-petak sta je bolje? jel bolje da se misici jedan dan ajmo reci odmaraju pa opet ili zaredom 3 puta..to je zasad sta sam htjeo pitat ako bude bilo kakvih upita pitam ja ako dozvolite
Kako sam opet krenuo ima mjesec dana...idem svaki dan po sat ipo...dva...kako stignem i sve ovisi koliko dizem...katkad 2 put na dan...eo me skoro otjerali jer sam previse dizao radio sam polozaje kako treba sve ali vele zbog forsiranja
buože petra!
tako je i meni znalo bit..izgleda da si istegnuo
Evo nisam ni krenio 2 dan vec se poceli javljat problemi..lijevu ruku uopce nemogu ispravit boooli u pm. I ko da natekla je oko lakta sa unutrasnje strane boli jer sad je veca od desne..nez sta da radim..jel se to kome desavalo a nisam se uopce forsira puno sad niti nemogu spustit motor s nogare kolko boli
to ti je lijeva polutka srca naraslapussy
meni je prije god-dvije tako cica natekla, jako se vidla razlika između lijeve i desne... iso kod doktora, i nista rekao mi je da odmorim malo...
sta ste se usralimora bolit, dok boli dobro je