Zanimaju me anabolici .. Sta znate o njima ? Jesu li stvarno štetni ili je to samo navikano ?
naravno da su štetni,ja bi ih prvi uzimao da nisu štetni!!
mogu poremetiti rad žlijezdi sa unutarnjim izlučivanjem,ostecenje jetre,impotencija a kada ti se to dogodi đaba ti i misici kad sa 20 moras viagru uzimati i jos puno toga,ima na netu pa čitaj...lako se prepozna tko je na anabolicima po čvimbama na leđima i rukama od anaboličke reakcije a vidi se iz bez toga...imas i metan u malim tableticama(nemas ih sta vidjet koliko su sitne) uzimaju se jednom u 2 tjedna,sa svakim anabolikom manje vise rastes ko gljiva poslije kisa a isto tako i snaga,ugl moja preporuka je mani se ćorava posla jer se sa legalnim suplementima moze odlična forma napraviti,samo treba vise znoja proliti a svi bi do rezultata dosli preko noci...
ako se vec odlučis na anabolike onda barem doguraj do maksimalne forme koja se moze natural izgurati a ne da se roknes u početcima,i obavezno detaljan zdravstevni pregled prije uzimanja i nakon zavrsetka,vjerojatno ces morat piti neke preparate za obnavljanje jetre i slično nakon uzimanja,nek ti o tome kaze neko iskusniji,ja nisam probao pa ti ne mogu detaljno reci