ma slusaj me sad...evo sam se vratia sa puta (bia sam 3 dana na putu) i imam sad ravno 100kn...i ovaj tj. dobivam jos 100-tinjak kn...
i bas si sad razmisljam...ocu bit budala...ili pametan...
PRVO mi NISMO neki poznati tim...pa da nam uopce treba to...jer da te potcjetim...kad smo igrali biljar onda sam to u sali malo spomenuo da to napravimo...i to je nastalo u sali...NISTA OZBILJNO!!! i iako smo rekli da cemo to probati da uspije i da dobijemo vise clanova to za sad nije nista ozbijno!!!
DRUGO mi to BESPOTREBNO SRANJE mozemo imati besplatno...jer kao sto si bio napravio "probnu" stranicu tako mozemo napraviti i "pravu" stranicu...e sad...u cemu je problem...problem je u tebi...ti ne zelis da imaju one reklame od googla i zelis da imamo .com al ja nisam budala da placam neciji hir...ako ne zelis reklame onda ti sam placaj...al lipo reci ljudima iskreno da placaju tvoj hir...a ja ga sigurno necu placati...
TRECE nazalost imam osjecaj da od tog super tima nece nista biti...jer neznam dali si primjetio u zadnje vrijeme TOCNIJE od onog dana kad smo ko fol sluzbeno tim mi se uopce nismo svi 5 vozali zajedno...e sad...ako i jeste ovu sub ili ned kad me nije bilo...onda mi je bas drago...al sta je ovako...preko tj???
CETVRTO ako cu ja za ista dati novce onda ce to biti za naljepnice...ONO STA NAM STVARNO TREBE!!! jer kad neko vidi motor i vidi naljepnicu onda je to super...a sad bas da ce neko ici po netu pa ovako bezveze utipkati zd-sft.com mislim da nece...
PETO ti kazes da nam treba forum...i da to je fora idea...al ne tolko fora da je toliko potrebna...ko bi uopce bia na tom forumu...nas 7-8...ma daj molim te...okani se tog sranja...i pare trosi u gorivo
i btw...ti se sad mozes ljutiti kolko oces al nisi u pravu...i ja ti sigurno necu dati tih 60kn iz inata...jer da sad imam i 5000kn nebi ti ih dao...jer nema pravog razloga...a ovih 100kn sto imam rade cu potrositi na gorivo pa da se vozam i uzivam nego da ih dam za NEPOTREBNU STVAR KOJU MOZEMO IMATI I POTPUNO BESPLATNO!!!!
i ako ces ti i cole#2 i dino biti za onda me slobodno "izbacite" iz tima al nezaboravi da sam ja dao ideu za sve...i ja sam tebe BN doveo u ovu ekipu...pa se zato malo spusti na zemlju i ako oces biti motorist okani se kompjutera i vozaj se...a nemoj trositi lovu na takva sranja...i NEMOJ TRAZITI druge da trose lovu za to...
neznam za x-a al ja ti sigurno necu dat pare...
a posto si ti ovo pretvorio u "javnu raspravu" kao i prosli put onda neka ti bude...
ajmo ljudi...
vi koji niste clanovi tima...recite jeste li ZA ili PROTIV davanja 300kn za host i domenu (.com) za tu famoznu i PONAVLJAM BESPOTREBNU stranicu ili ste ZA da lovu utrosimo u kupovinu naljepnica i u gorivo???
(uzmite u obzir one gore navedene argumente i nezaboravite da 60kn nije malo love vec je to barem jedan rezervar tj. jako puno voznje a ima jos arguemata al mi je vec dosta pisanja)