Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ne brini za subotu,taman ako se ne varam kazna izlazi
upravo sam pogledao prognozu za subotu i kaze sunce s malo oblaka a max temp 14 stepena pa ako vam to nije hladno mozemo kod mene organizirati rostilj pa da se i ja toga rijesim
ako nas se skupi onda smo dogovorili rostilj bar desetak da nas ima pa se prijavite
sto se mene tice moze nas i petero biti samo da se zaje.... pa ako nas se i ne skupi kamba vi dodite
...ja i Darac smo obavezni i računaj na nas,samo da nas vrijeme posluži do tebe..jer ipak smo motorima....zajebancije će uvijek bit....koliko para treba dat...
....ooooooooo ekipaaa... ....dolazim jedino ako me ova dvojica budu cekala ako ne,onda ne dolazim ....e deni i gene kako skidanje s ku... o cemu vi to... ....btw...do raspada multivara, bendiksa dolazi uslijed nestrucnog montiranja....
...ja neću čekat do 2 sigurno..jer to je već razlaz ekipe........a za bendiks kolega...neam komentara..moraš vidit...puni zupci na bendiksu(oni mali) aluminija...
...deni i ekipa sto se tice rostiljade ja ne dolazim...
he he, dragi moji majstori. Ako vam treba nekih ispravnih dijelova tipa bendix, multivar, he he, koda neznate gdje ima.IMAM JA SVE, BAŠ SVEEEEEEmogu vam i posuditi . Čisto ono da ne propadne vikend.