I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Da riknula mi je svjecica u sk i opet sam morao staviti super bosnu i kupim sad br9es i nakon 5 min crkne
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Mora pasat!To su škare,to se lako namjesti,a treba ti distanca i za ispod jer inače udara u plastiku od magneta.Stavljaj i drugi nosač.Rolice cca 6,5 g, možda nešto lakše zavisi o centralnom.
Onda si napravi taj drugi dio nosača, bar je to lako.Probaj tak rolice oko 6,5, plavi je čiji, polini ili malossi feder?
tako je i meni bilo na zipu, nije mi pasao donji nosac od auspuha...napravi ga sta prije, ja sam se bio vozio tako sa jednim (mislio da nece punkuti) i na kraju pukne saraf i pola ostalo u bloku sad sam to rijesio, napravio nosac i siguran sam...
Taj zx nece ti izlacit snagu iz tog kita, inace koji ti je karburator trenutno ? Ja mislim da se to pregrijava zbog premale dizne pogledaj boju svjecice!!!
Citat: kimi16 - 14 Srpanj, 2013, 10:21:09Taj zx nece ti izlacit snagu iz tog kita, inace koji ti je karburator trenutno ? Ja mislim da se to pregrijava zbog premale dizne pogledaj boju svjecice!!!Dellov 17.5Napokon je sve ok sa skuterom, cak je i boja bila ok zadnji put. Vidjet cemo sadJedino klizace promjenim i gas
Citat: ApriliaMaster - 14 Srpanj, 2013, 11:30:08Citat: kimi16 - 14 Srpanj, 2013, 10:21:09Taj zx nece ti izlacit snagu iz tog kita, inace koji ti je karburator trenutno ? Ja mislim da se to pregrijava zbog premale dizne pogledaj boju svjecice!!!Dellov 17.5Napokon je sve ok sa skuterom, cak je i boja bila ok zadnji put. Vidjet cemo sadJedino klizace promjenim i gas Jesi li ti njega razradjivo nemoj odma gas.
ako imaš zxa i polinijev plavi centralni rolice u multivar oko 6.3 gr,il možda da staviš malossi zeleni il ljubičasti centralni jer se bolje slažu s multićem