Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Runner SP 180  (Posjeta: 125733 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline gun_rider

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
Odg: Runner SP 180
« Odgovori #320 : 04 Travanj, 2011, 01:21:02 »
sa tih po kila šta imaš iz doba bivše juge nemožeš ni ogradu pituravat a kamoli motor, šta ti je ;D baci u škovace i niti se ne trudi išta sa tim napravit...
i ne slažem se sa tobom, veča mi je tragedija kad neko ide kitit uredan motor sa nekim kemiia plastikama i bojama kakve nisu u originalu...iskreno nisam ljubitelj ni ovik kemija sa karburatorima, auspusima i sličnim na urednom motoriću, al opet mi je draže i to vidit... :)
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #321 : 04 Travanj, 2011, 01:29:22 »
@ duje tu sivu nije problem pogoditi,al ovu crvenu uzmes uzorak sa listića i svugdje druga nijansa

@gun_rider pazi nam avatare
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #322 : 04 Travanj, 2011, 01:34:26 »
sa tih po kila šta imaš iz doba bivše juge nemožeš ni ogradu pituravat a kamoli motor, šta ti je ;D baci u škovace i niti se ne trudi išta sa tim napravit...
i ne slažem se sa tobom, veča mi je tragedija kad neko ide kitit uredan motor sa nekim kemiia plastikama i bojama kakve nisu u originalu...iskreno nisam ljubitelj ni ovik kemija sa karburatorima, auspusima i sličnim na urednom motoriću, al opet mi je draže i to vidit... :)
a sta mislis da pristan i kemilak prodaju bOju sastavljenu od uzoraka koji su od jucer iz tvornice samo za tebe  :laughing6:

Boja nije otvarana i ako nemoze izdrzat godinu dana onda za k sve :icon_thumright:

Pravi test ce bit ona crvena sta je iman jos iz 2008 :laughing6:

Al zivi bili pa videli..

Vanjossi aj rijesit cu ja kod te crvene kroz misec dana nek samo naletin na njega

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #323 : 04 Travanj, 2011, 01:36:17 »
uzeo sam ja piaggio uzorak, al pogoditi identicnu boju je stvarno sex
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline matas damir

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • RED
  • Mjesto: Raša
  • Moj Skuter: Gilera Runner Racing Replica 2003
  • Moja Kaciga: MT Helmet
  • MojSetup: Malossi+ECU
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #324 : 04 Travanj, 2011, 10:11:20 »
@duje ajde ako znas koji je kod crvene na runneru? ja sam izludio ima stotinu nijansi, imao sam par crtica za riješiti i onda sam to riješio ali je tamnija nijansa i to dosta
Dragon Red 894.

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #325 : 06 Travanj, 2011, 22:02:48 »
malo slika poslije tuširanja
http://img534.imageshack.us/i/06042011596.jpg/ http://img848.imageshack.us/i/06042011597.jpg/ http://img695.imageshack.us/i/06042011598.jpg/
sljedece na umu mi je promjeniti komplet bužir od sajli i mozda nove sajle, ovi bužiri su ispucali

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #326 : 06 Travanj, 2011, 22:07:59 »
nice

kakve su ti gume?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #327 : 06 Travanj, 2011, 22:10:34 »
odlicne su mi s obzirom da nam je ovdje cesta ko staklo, a iza je 140 i opet proklizava na naglo dodavanje gasa
fora je ako si skoncetriran da ce ti se to dogoditi

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #328 : 12 Svibanj, 2011, 15:22:24 »
Dragon Red 894.

UPDATE

Nisam nasao kod te boje, ako znas od kojeg je motora bilo bi odlicno

Našao sam od MW AUGUSTE i mislim da je to identicna, popravljam par crtica koje sam napravio kad ulazim u garazu  :redface:

imam malih tehnickih problema, ne pokazuje temperaturu na satu i ne pali se ventilator

kad sam isao ispitivati multimetrom termo prekidač na hladnjaku upalio se ventilator

mene zanima sta je otislo? indikator u glavi ili termoprekidač u hladnjaku ili jedno i drugo?

Offline SPecial

• maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #329 : 12 Svibanj, 2011, 16:38:27 »
Termoprekidac crkava svako malo,tako da ga prebaci na sklopku kako to svi normalni rade. Ja sam kupio novi i doslovno bacio 160kn,jer mi j eprdnuo nakon cca 4 mjeseca,ako ne i manje.

Sto se tice senzora temperature na glavi,odspoji đek i pookusaj ga jos zavidati u glavu,uz to,ocisti spoj,pospricaj WDom i spoji natrag,tada bi trebalo raditi. Isti sam problem imao i na ovaj sam ga nacin uspjesno rijesio.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline matas damir

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • RED
  • Mjesto: Raša
  • Moj Skuter: Gilera Runner Racing Replica 2003
  • Moja Kaciga: MT Helmet
  • MojSetup: Malossi+ECU
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #330 : 12 Svibanj, 2011, 21:38:44 »
To je kod boje, boja je od Piaggo-a, ali identičnu ima i Ferrari pod drugim imenom :icon_thumright:

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #331 : 12 Svibanj, 2011, 23:19:28 »
Termoprekidac crkava svako malo,tako da ga prebaci na sklopku kako to svi normalni rade. Ja sam kupio novi i doslovno bacio 160kn,jer mi j eprdnuo nakon cca 4 mjeseca,ako ne i manje.

Sto se tice senzora temperature na glavi,odspoji đek i pookusaj ga jos zavidati u glavu,uz to,ocisti spoj,pospricaj WDom i spoji natrag,tada bi trebalo raditi. Isti sam problem imao i na ovaj sam ga nacin uspjesno rijesio.

probat cu to, jer je radio prije

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #332 : 25 Rujan, 2011, 01:09:19 »
UPDATE
stavljen je ksenon, skinut je pm i multivar, vraceno na serijalu sa mrvicu lakšim rolicama i malo tvrđim federima kvačila

problem temperature nije rijesen, tj nije pokazivao temp jer se komadić žice odspojio od jack-a, kad sam to rijesio javlja mi se problem da se temp nenormalno dize, kao da termostat ne otvara, kupio sam novi senzor i stvar se ne mjenja..

termoprekidač se ne pali kad se kazaljka pocinje dizati iznad pola nivoa tako da sam prebacio to na prekidač i pokušavam otkriti zašto ni novi termoprekida, ne radi

vilice su dosta oslabile, tj skoro su propišale nakon samo 7 tkm prijeđenih, planiram se prebaciti na novije vilice ili reparirati ove stare, jel ima netko iskustva sa repariranjem ovih vilica ili je to tvornički promašeno?

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #333 : 25 Rujan, 2011, 09:13:34 »
UPDATE
stavljen je ksenon, skinut je pm i multivar, vraceno na serijalu sa mrvicu lakšim rolicama i malo tvrđim federima kvačila

problem temperature nije rijesen, tj nije pokazivao temp jer se komadić žice odspojio od jack-a, kad sam to rijesio javlja mi se problem da se temp nenormalno dize, kao da termostat ne otvara, kupio sam novi senzor i stvar se ne mjenja..

termoprekidač se ne pali kad se kazaljka pocinje dizati iznad pola nivoa tako da sam prebacio to na prekidač i pokušavam otkriti zašto ni novi termoprekida, ne radi

vilice su dosta oslabile, tj skoro su propišale nakon samo 7 tkm prijeđenih, planiram se prebaciti na novije vilice ili reparirati ove stare, jel ima netko iskustva sa repariranjem ovih vilica ili je to tvornički promašeno?
ventilator se pali tek kada kazaljka dotakne prvu crvenu crtu, daleko preko pola

vilice se daju reparirati, ali nema trajnog rijesenja, rađe novijeg tipa stavi

jesi li provjerio termostat dali otvara?
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline bigfan

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner 218
  • Moja Kaciga: IXS
  • MojSetup: GILERA:Malossi 218cc ,bregasta malossi,polini vario etc
  • MojSpuh: Kucelj
« Odgovori #334 : 25 Rujan, 2011, 09:34:18 »
Stavi slike sa ksenonom da vidimmo malo skuter ovih slika vise nema  :(
Racing makes me horny

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #335 : 25 Rujan, 2011, 10:28:45 »
Nema smisla reparirat ove vilice, propisat ce jako jako brzo, stavi radje nove, ides na sigurno..

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #336 : 25 Rujan, 2011, 12:43:25 »
kako provjeriti dal termostat otvara? kad mi dode temp blizu pola upalim vent i ona se spusta negdje na normalu, ulazna i izlazna cijev vode  su jednako vruće

kod pajinog sp-a se upali na pola, a on ima izvađen termostat i njemu se to dogodilo samo jednom po ljeti

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #337 : 25 Rujan, 2011, 13:23:41 »
kako provjeriti dal termostat otvara? kad mi dode temp blizu pola upalim vent i ona se spusta negdje na normalu, ulazna i izlazna cijev vode  su jednako vruće

kod pajinog sp-a se upali na pola, a on ima izvađen termostat i njemu se to dogodilo samo jednom po ljeti
:icon_scratch:

kako ispitati termostat? trebalo bi ga izvaditi u staviti u zagrijanu vodu, tako najbolje

kada je kazaljka na pola, to bi trebala biti ''radna'' temperatura, izgleda da je svakom drugacije iako sam u par navrata imao slucaj da se pali tek kod crvenog tj malo prije prve crvene crte

pogledaj dali ti je odzracen sistem ako vec nisi
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #338 : 25 Rujan, 2011, 14:23:49 »
mislio sam da znas neki drugi način bez skidanja samog termostata  :toothy3:

meni prelazi preko pola, a ne zelim riskirati da ga pustim u hot pa da mi zakuha

sistem sam odzračivao, više puta, samo mi jedno nije jasno kad sam kupio novi senzor on na sebi nije imao bakrenu šajbu kao stari, a sa starog nisam uspio izvaditi, valjda to nema veze

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #339 : 25 Rujan, 2011, 14:27:55 »

« Zadnja izmjena: 25 Rujan, 2011, 14:31:57 vanjossi »