I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Eo ima sad ovaj sp u splitu.....triab bi ic ko metak sa ovin stvarcicama http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,40475.0.html
da ovo neko lipo uštelova letilo bi samo sta niko nezna u splitu to postelat .. nikome se neda zaebavat ..
samo niej mi jasno zasto se prodaje ili je tesko razocaranje ili neznam niej mi jasno
kako ti znas da ga niko nezna ustelovat...to mi je najdraze kad jedna baba pocme pricat pricu i onda se sve prica ka da je istina...jesi vidija motor ?ja san bija u garazi i motor je upalija na cak kad je stavljen zadnji dio a to je HPI struja
bilo bi mi full drag kad bi SVI potencijalni trkaci ovog foruma se nac na nekoj stazi i vidjet ko bolje slaze, vozi i ciji je ko i uvjek, NAJBRZI. zasto nema nikakavo okupljanje ko u sloveniji, njemackoj ili italiji? bar jednom godisnje?
da to je to., bilo bi odlicno napravit susret ., nesto malo veće., doslo bi dosta ljudi sa foruma. ima nas dosta koji tek slazemo masine., nebi bilo lose neki sprint race napravit., neko ovako pricat., treba to vidit ocima na cesti.
rijetko koji potencialni trkac ovog foruma slaze sam svoju pilu
nije bitno tko slaze, glavno da se slozi ...i vozi!
Mislim da u RH, momentalno jos uvijek su najbrzi Kudeov, Perkusicev i Bojanicev zip.