Mali update nakon dugo vremena.Pošto mi je bilo dosadno jucer i danas nastupilo je rasklapanje bb-a po prvi puta,tj skidanje cilindra da se provjeri stanje termogrupe,igličastog i ostalo.Uzeo sam i nove karike te malossi glavu nek se nadje.Termogrupa u odličnom stanju,(vozeno na stihl mineralki),klipnjača nema lufta mada sam osiguro radilicu za zamjenu ako je ova proluftala,sve u svem ja sa stanjem zadovoljan
.A sad problemi nakon sto sam sve fino sklopio upalio zagrio pa je pala probna voznja,nesto se sitno pokupilo sa glavom malo bolji odaziv i tak nist značajno.Sad sta dalje,slabo mi ima ubrzanje bar mi se čini a krajnju ima odličnu,gore su 13.5 rolice,u karbu 98 dizna,neki dayco dosta duzi remen,start da ne pričam koma,sajbica je orginalna ona od 1mm,probano je i sa zelenim šuštama nesto malo bolji šus sa mjesta.U cemu da trazim rješenje jer je ocito raštelovan prijenos ili karb mada je smjesa uredna.Probano vozit i sa gljivom razvrti nema gusenja smjesa ok al ubrzanje isto.Jel to toliko potreban drugi usis da prodiše sad je gore serijska prirubnica i usis,multivar turpija sta vec eto dajte prijedloge.
Sorry na duzini texta kom se da čitat eto molim help.