Pozdravljam forumaše.
Spominje se,priča se pa evo par riječi vezano za tapeciranje onima koji nisu još upoznati. Dakle,član sam foruma,bavim se tapeciranjem sjedala i u dogovoru sa urednikom portala sam odlučio dati popust članovima foruma koji se odluče za tapeciranje. Popusta ima više vrsta.Ako je netko u mogućnosti doći do mene,tada dobiva popust u cijeni.Ako ,pak,netko pošalje sjedalo poštom ja preuzimam dio poštarine na sebe.Postoji još nekoliko sitnica sa kojima mogu izaći u susret ali to se sve dogovaramo prilikom tapeciranja.
Još jedna,ne tako mala stvar...cijena tapeciranja,općenito govoreći...Svi se varaju šta misle da je 250-300 (razlika u cijeni je zbog razlike u vrsti a samim tim i u cijeni skaja) kn za dvobojno tapeciranje mnogo...jeftinije ćete jedino proć ako sami sebi kupite skaj i sami sebi tapecirate..Raspitajte se malo...Ne ulazim u cijene drugih gradova jer i cijena skaja,provjereno,ovisi od grada do grada a onda i cijena tapeciranja...Ovo sve govorim iz iskustva i iz tapetarske prakse..
Jer ja kao tapetar ovo ne radim (samo) iz gušta i za lijepe oči,ako je nekome skupo da ja,nakon plaćanja skaja,konca i klamerica,za svoj rad dobijem 120-150 kn,a za jedno sjedalo izgubim i čitavo popodne...a onda neka se slobodno informiraju u nekoga drugoga jer ja za kikiriki ne radim..
Par crtica od mene. Ako koga nešto zanima neka slobodno pita ili mi se obrati u privatnu poštu.
Pozdrav