ja bas razmisljam o tome reko nema nigdje teme F1 pa da otvorim ali eto sad vidim da je otvorio Mr J
hehe
Cestitke sve za Ferrari No.1 i Kimi Raikkonena No.1, naravno cestitke i za Felipe Massu koji je imao veliku ulogu u danasnjoj utrci i pokazo je da je timski igrac,:) naravno i ja navijam za Ferrari i mislim da su najbolji i da ce uvijek biti ,bez sumlje
Ferrari Rulez
ovo tipa Hamilton bio sabotiran vak nak ...dajte molim vas ljudi,cim ne pobjedi onaj za koga navijate odma neke sabotaze vak nak,jos imajte srece sto nisu diskvalificirali Meclaren mercedes i obadva vozaca na 2 godine poslije onoga svega ...zahvaljujuci samo jednom covjeku je izbjegnuta diskvalifikacija na 2 godine,i meni je zao hamilttona stvarno jer mislim da je talentovan pravo vozac i super je lik ,i ponasanje mu je ok ,extra je stvarno ,jbg jednostavno nije imo srece i previse je agresivno poceo utrku i tolika zelja da osvoji titulu ga je kostala naslova prvaka ,sto se tice alonsa ,po meni definitivno nije fer igrac,o timskom radu da ne pricam jer to kod njega postoji ,po meni jedan od najneposteniji i najodvratniji vozaca formule 1,nikog ne voli ,misli da moze sve sam da mu ne treba nicija pomoc ....
bez ljutnje navijacima Meclaren Mercedesa samo iznosim svoje misljenje