Otkriven problem, nisam ni sanjao da karike na skutu toliko utjecu na preformanse, jutros mi je pun gas na pravcu mogao jedva 50-55, maloprije samo s novim karikama prvi djir mozda 1/10 gasa, bas najmanji minimum da skuter podje s mista i na pravcu s takvim gasom nakupi 40-45
Cil sam prije montaze iznutra ispolirao s 800 smirglom, celo klipa ispolirao, nove brtve, svjecica...
Ler je stabilan, smjesa napravljena s 78 diznom malo bogatija, igla dignuta max, airbox otprije izbusen sam malo prigusio sada dok se razradi...
Napravio zasad 10-ak km stim da je prije voznje odradio pol sata na malo jacem leru, ponasa se odlicno, pali bez gasa na vro niskom leru...
Trenutni setup je:
Cil od F10 naturpijan na 7500-8000 s ispuhom 22mm, glava lunina spustena al nisam rezao shingove zareze, squish oko 1,2mm
Malossi wild lion preradjen od piaggia
TeiKei 16mm, preradjen airbox
Mulitvar
Lc sekundar
Ostatak je original minarelli na masini osim remena, federa i rolica, skuter niti ce trosit niti ista, kad se razradi vratit cu nexta gore, poselat okretaje kroz ubrzanje i nek stoji neko vrjeme, izgubio sam zivaca dok sam se proslih dana vozao jedva 40-50 po pravcu, a kako je skuter vrtio dosta okretaja trosio je u prosjeku vise nego inace, s nextom garant nece trosit preko 4l a ic ce ko normalna luna s kitom...
Sad opet mogu u skolu s skuterom