Ne treba veca dizna, samo karburator naštimati, i to je to. Imam isti motor, imao sam isti problem. Kad mi je mehanicar postelao karb(inace sve to radim kod njega,da ne bi nestala garancija) isao je nekih realnih 75-80(a po nizbrdici skoro 90;e sad,koliko je tocno pokazivao brzinomjer neznam)..
Sad imam gore spuh Leo Vince arrow, variator (malossi), rolice lakse(5), vecu diznu (64).hmm...da...šušte(trebam provjeriti koje boje,to mi je frend jucer sredio,zaboravih ga pitat).
I sad nestrpljivo cekam kvacilo. Iako mislim da time necu previse dobiti, ali zato slijedi kit. Vjerojatno malossi mhr replica...
Btw. motor s onim gore šta sam nabrojao ide nekih 95-105-kmh(tip me pratio s autom,posto mi je brzinomjer otisao), ali start je u k*rcu..Jel znate mozda sta bi to moglo biti? mozda treba bolje postelat, ili nisam pogodio rolice...btw. karb je original(17.5) a dizna 64,iako nisam bas sto posto siguran(javim sutra i za dizne i suste).
Izgled je dosta promijenjen => zadnji zmigavci od gp1 racing(kao gp1 250), prednji dio identičan gp1 racing(crni lakirani), i sad cekam i bocnu nogaru.rzi
E, da, jesi imao do sad mozda sranja s zmigavcima ili brzinomjerom(elektricna sranja)? Meni je otiso brzinomjer, i zmigavci prebrzo blicaju...I to sad cekam elektricara da me nazove.. Najgore mi je cekat, a pogotovo za baš Derbijeve dijelove (poput maske, nogare, brzinomjera)
Ispricavam se ako sam malo sletio s teme..
Ae pozdrav