Imam pitanje za ovu temu pa iako je dignuta iz naftalina da ne otvaram novu temu
Posto dolazi ljeto a ja zadnjih 9 god sam bio van HR, razmisljam o kupnji 50 ccm skutera sa vx/vxr masinom dok sam u HR, moze i vx, lako se pretvori u vxr, ali opcenito 125/200/250 leader/quasar masinom, za bolju polovicu koja ima A kategoriju i oko 4 god iskustva s motorom 600 ccm, ali radi nekih drugih stvari je zasad 50 ccm u papirima limit. Zato me zanima, dali se u meduvremenu zakon za motoriste poostrio/postrozio? Dal i dalje prolaze stvari koje su prolazile od 2009 god ?
Runner koji sam nasao ima kvalitetno ugradenu vx masinu + jace kocnice naprijed, izuzev toga sve je sto slicnije 50 ccm. Kako HR policajci u kontrolama kuze dal je 50 il 200 ccm? Dali vozi tko tako i ako da jel ima problema u kontrolama?Tj konkretno me zanima kolike opcenito policija kuzi dal je 50 ili vise ako je sve drugo propisno i pristojan
Najradije bi kak velim kupio 200 ccm ali zasad mora bit 50 ccm rega, naravno ako su sanse 110% da cu odma bit uhvacen iako je motor regan morat cu razmislit o 50 ccm pa turpija