stefek, stavio si mi bubu u uho
a za ostale, molim bez tenzija... ljut nisam na nikoga
i necu se spustat na nivo prevaranta. nikada nisam bio takav niti namjeravam, osobito tucnjava , sa njom se ne rjesava nista
dalje, ja ovaj GROB namjeravam dovesti u stanje da je skut za svaki dan, pokusati bez nepotrebnoga fusa proci..
ovako stanje je slijedece...
mislim da mogu spasiti plastike repa, onu di ide akumulator izmedju noga, i ispod noga i ispred koljena gdje ide kljuc.. pokusati cu ih srediti da su kao nove..
selene nemam.. to trebam rijesiti isto
stop i far trebam drugo da je ok, i ostatak plastika koje nisam naveo, nosac ravni kao bazu za novi nosac jer je na ovom se ucilo dosta njih variti pa je propaljen materjal, i ovo nema smisla raditi preko ovog nosaca....
od instalacije je sve relativno ok, kako ima pokvareni aku, trubu sam provjerio i radi.,
alanser nadam se da je ok, plastike hladjenja cilindra i airbox su za smece, malo su pera na glavi zbrusena u jednom kutu, ali to je jako malo pa ne smeta, klip je za smece, ali pali na zub i radi ok, spuh je isto za smece.. regler mislim da je crkao, i zbog njega pregorio i sat...ima jos stvari koje nisam naveo, ali previse ih je za sjetiti se.. aprilia area 51 ima plastike,prednja samo znaci bubrezi i oko fara bas nije ok sto se tice nosaca, ali je rekao da je sredjeno to lijepo pa da nije sfusareno nista.. nemam love za nista trenutno, ali nadam se da cu se snaci nekako..