I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako si neupućen nemoraš širit dezinformacije, Polini je kvalitetniji od Mallosija iako se neki kitevi ljevaju u istim tvornicama, razlog zašto svi imaju malossi djelove je dostupnost, ima svud po hr a polini samo u Zg i to koliko znam cijene su odvala. da se vratimo temi, to što je širi remen imat će veću krajnju a slabiji start iako će to doć na svoje nakon šta ulegne remen, evo našo sam rezultat mjerenja znači ima bolje ubrzanje već s malossijem a krajnja je sigurno veća i zbog dužine i širine: 25-55 km/h 25-75km/h1.Original remen 3.3 7.72.TOP PERFORMANCES 3.2 6.93.RMS 3.3 7.54.CONTITECH 3.3 7.35.POLINI Kevlar 3.4 7.66.MALOSSI Kevlar 3.9 8.27.VENTICO 4.8 >9
samo da znas, ovaj graf nije istinit
potpisss..
ja koga god pitam za remne od topa svi kazu da nevalja!!!!nije istina!!!!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ije zobgt nika...nego zbog..kvaliteteEEEEE...nisam reko da je polinijev los..nego da uzem malossijev jer je bolji...
ja sam na malossi kevlaru vozio punih 7km, i puko je, nova ga kupio, reko sam nikad vise malossi, ima tu negdje tema o tom, nisam neku razliku osjetio izmedju njega i serijskog osim trajnosti
....moj kolega prešao sa kevlarom preko 8 tkm(Salej600)....još čitav...
Istina živa. Inače sam jeb... sreće. Šta drugima valja meni crkne, a evo taj malosi još ide. Sada je sigurno vrijeme za novi ali koji?