al vazno da ti nemas pojma koji je razlog zasto su srovi 2005 prodavani za 14tkn, za koliko bi ti prodao skuter koji 5god stoji u tvornici? 25tkn?
odma vas dirne, ja sam samo pitao jel moze proc 2 dana, a da se ne otvori tema vxr problem
sta je s novim masinama blokovima made in china, kvaliteta my ass
na motori.hr mogu fun club otvoriti ''zadovoljnih''
pa naravno da znam da se sr prodavao po toj cijeni jer je bio staro godiste, pa to znaci upravo ono sta sam i napisao a to je da se nisu mogli prodati u svoje vrijeme...
i normalno da ima najvise pitanja o vxr-u kad ih imam najvise...
a sto se tice vxr starog ili novog naravno da nisu savrseni kao ni bilo sta,ali je leader 4t masina i dalje u samom vrhu performansi,kvalitete,pouzdanosti,ponudom tuning dijelova,tako je bilo i tako ce ostati,mnogi puno razvikaniji i dan danas koriste masine sa 2 ventila dok su kod leadera 4 ventila od samog pocetka i snaga na samom vrhu...
nemoj mi tu tvrdit da je bb 150ccm zracnjak bez diska bolji od lc masine,sa 4 venila,diskom i snagom u vrhu...
opet kazem da nitko ne govori da je vxr savrsenstvo,ali ti i jos nekoliko ovdje svakodnevno dizete u nebo apriliju a posebno sr150 a to je smijesno...
spominjes kinu i kako piaggio proizvodi koji se tamo rade nisu kvalitetni??? alo igore piaggio je piaggio bez obzira gdje se radi...
aj bok sad,odi si vozit sa sr-om samo pazi da vanjska temperatura nije preko 25 stupnjeva i kad se zaletis 115 pripazi kad trebas stati
(ovo zadnje ti je jer blatis vxr-a bez razloga)