daj kupi sr 150 i mirna bosna
ti imas 100kg skoro nece to ni ic 90 al ajde, ako se mislis ucit vozit to je ok
sad mene nesto zanima, kad se govori o krajnjoj na rs-u i tim sto imaju brzine, dali to laze sat kao i kod skutera? ne bi trebao j****u
kao drugo, gledao sam po youtube, ne znam koliko je mjerodavno i istinito, ali ima dosta serijala koje idu 90 95, s tim da obaj rs ima i spuh, a to valjda nesto znaci opet j****u
jedno pitanje, dali se moze stavit na ovu ramu masina od 125? jer znam da nema ogranicenja nit trebam blkadu za rs50
motor mi je stvarno lijep, a vec sam rekao da po oglasnicima ima svega par komada i nema urednog ispod 7000
ovaj je bio vjerojatno zaribao jer decko kaze da nema uljne pumpe, da pojma nema o motoru i da mu je to bratic dao jer je bio duzan, stvarno je sve greskice rekao bez laganja i vidi se da nema pojma
fali mu poluga kocnie zadnje koju ima, treba ju namontirati samo, nema uljnu, utege volana i to je to, na satu ima 20000km, a nije odvozio ni 100km poslije generalke jer nije regan
naravno da bih volio da ide kao sto sad moj runner sa yasuni r-om ide, nije mi vise gust skuter, malo bih uzivao u voznji, naginjanje i to, a vozacku za vise nemam, ako Bog da s vremenom ce bit pa jednog dana uzet neku 125icu uz auto da imam, a do onda mozda i na ovo stavit kit postelat i toeto
evo kako izgleda