Ja san popija BAN na torrenthr... sad oped cekan kad ce bit otvorene registracije.. ![laughing7 :laughing7:](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/laughing7.gif)
koji si lik pa netrebaš seedat full brzinu glavno je da ti je komp upaljen stavi da ti seeda na 1kb/s i odseedaš to 72 ili 62 sata kolko je na pretomu i to je to , na pretome je fora dobivaš kredite makar ti se torrenti ne seedaju i ako niko ne skida sa njih glavno da su upaljeni i dobivaš kredite što ti je torent ili torrenti duže upaljen to više kredita dobivaš do 200 torrenta ti se broji meni je trenutno nekih 90 upaljeno ,dok na funfilu je u banani jel dobivaš kredite po brzini seedanja a sa našim šugavim preskupim hrvatskim vezama i sporom upload brzinum nemoguče je dosta kredita skupit ,i naravno 1cr na sat se dobiva ako ti je irc upaljen na njihovom chatu i onda za te kredite si možeš zamijenit za upload ,pozivnice ,vip di ti se ne broje hit and runs i imaš neke povlastice kao više duplo više megabajta za naprimjer 100cr i tako to uglavnom pretome je najbolji privatni tracker na koji sam nabaso u ovih 10 godina