Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
onda bi joj mogao i pocet slat pm-ove.... e, mislim da sam rjesio problem hladjenja
A kako ćemo navijati za tebe I prepoznati te
si ti ona plava koja je vozila u Porecu
divljakusa kaze : smedja.....vozim zipa, broj 5 je na njemu....svi sam plavuse gledaju....mah
evo RE, popravljeno..Citat: divljakusa kaze : smedja.....vozim zipa, broj 5 je na njemu....svi sam plavuse gledaju....mahslazem se, djeca naivna, mi malo stariji sve gledamo nego, imas li kakav filmic utrke?
Citat: eladio - 06 Rujan, 2006, 11:34:46evo RE, popravljeno..Citat: divljakusa kaze : smedja.....vozim zipa, broj 5 je na njemu....svi sam plavuse gledaju....mahslazem se, djeca naivna, mi malo stariji sve gledamo nego, imas li kakav filmic utrke?nemam.....na zalost.....staroj vrisnula kamera.....al iduci put.....dobivate sve pojedinosti s utrke....zato strpljenja striceki..... sad moram na zalost....vas napustiti....e samo jos jedna informacija.....u novom marofu....24.09. pozvani su natjecatelji italije, slovenije i austrije....nadamo se da ce se odazvati u sto vecem broju.....tako da ce utrka stvarno biti prvoklasna.....
Reci mi, tko ti sređuje i održava stroj, sama ili imaš ekipu?