Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Tablica ispod??tko je imao problema sa murijom??  (Posjeta: 14353 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sanatorium

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinica-macedonia
  • Moj Skuter: Kymco SUper 9
Odg: Tablica ispod??tko je imao problema sa murijom??
« Odgovori #80 : 09 Prosinac, 2008, 16:17:51 »
ma kod nas u makedoniju je punobolje od hr. kod nas tablicu mozes staviti gde oces  :laughing6:  a tehnicki i registracija se vrsi samo jedan put ( 50cc)  i ( proveravaju svetja kocnice svirka i motor dali pali i brojeve motora i sasije i sto je najbolje ne trebaju tu nikakve blokade zato sto ne proveravaju krajna brzina nego samo upale skut i tolku )

Offline kecbaya

• forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: metkovi?
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon
  • MojSpuh: Malossi MHR Replica
« Odgovori #81 : 09 Prosinac, 2008, 16:31:30 »
kad je mene policajac zaustavio i pito me prometnu i vozacku govorim mu ja da je neam govori on ajde pomakni motor da vidim tablicu i ja ti uzmem kljuc i otovrim gepek i izvadim tablicu,a tablica je bila presavijena i udarana cekicom tako da nije moga nista vidit...i uzme on tablicu i ode u auto i izade nakon par minuta i govori on meni ko kazna ce ti bit da ispravis tablicu i fino je sredis hahahha

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #82 : 09 Prosinac, 2008, 21:59:50 »
kad je mene policajac zaustavio i pito me prometnu i vozacku govorim mu ja da je neam govori on ajde pomakni motor da vidim tablicu i ja ti uzmem kljuc i otovrim gepek i izvadim tablicu,a tablica je bila presavijena i udarana cekicom tako da nije moga nista vidit...i uzme on tablicu i ode u auto i izade nakon par minuta i govori on meni ko kazna ce ti bit da ispravis tablicu i fino je sredis hahahha

??? ??? ???...imao si veliku sreću, mogao si dobiti zabranu polaganja i par tisuća kuna kazne!

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #83 : 10 Prosinac, 2008, 02:39:05 »

da ti je tata policajajc i da te on zauzstavio kazna bi ti bila veća.  :icon_scratch: ???
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline kecbaya

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: metkovi?
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon
  • MojSpuh: Malossi MHR Replica
« Odgovori #84 : 10 Prosinac, 2008, 07:24:38 »

da ti je tata policajajc i da te on zauzstavio kazna bi ti bila veća.  :icon_scratch: ???

naprotiv insp je i reko je tom policajcu da mi iduci put napise sve moguce kazne :D eto vidis sta moj caca meni radi ma TELE je

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #85 : 10 Prosinac, 2008, 14:37:41 »
a tako. pa eto dobro si prošao. idući puta samo po gasu, pa ti neće moći napisati kaznu. ŠALA naravno.  :ljetodobar:
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!