igore misliš ovo br7hs? šta da stavim br8hs? ja kad tražim svječicu za skut u trgovini uvjek dobijem ovu, jel mogu stavit br8hs?
smjesa mi je malo bogatija, tj. šarafić je dosta dotegnut, mislim da je na krug jedan, ako ne i manje al mislim da je na oko jedan krug. nezz nisam ju ja štelo nego malo stručnija osoba od mene.
a šta se tiče federa sad imam crne, a htio bi ga malo još živnut na gasu nekako mi je čudan šta ja znam.... da dobije malo snage a neznam kako to napravit.
dešava mi se kada je topal kada ga kresnem na gumb da moram pumpat gas da mi se ne ugasi neznam zašto to, znači kada el. čok ne radi. a kada radi čok na hladno ler gas je super, poslje vožnje znači kad opet upalim moram gas davat malo da mi se ne ugasi.....jel možda vuče zraka gdje?
neznam gdje bi mogao al iz auspuha mi je zvuk kao malo da prducka zrak a prije nije tako. mada skut ne trokira, ide on. na njemu je novi remen, rolice 8 g i ti crni federi, nisam nešta posebno s time dobio, možda malo starta samo... kako da ga dobijem malo jačeg i jačeg na gasu? možda karike? jel mi ta gramaža rolica za serijalu ok? serijske su valjda 8,5 g, ove su 8 malo lakše. i krajnje bi malo htio, bar da diže do 75 na ravnome i ne sporo da diže, sad diže oko 65-71 po ravnom, ovisi kakav mu je dan.
evo ako može tko malo detaljnije mi pojasnit i odgovorit, hvala.