pozz prijatelji,
evo da vam u kratko opišem ovaj pakao kroz koji sam prošao u zadnjih par mjeseci!
početkom 5.og mjeseca sam napokon našao novo radno mjesto i počeo raditi. sve je bilo ok ali nakon nekih 15 dana sam morao zubaru, problem je u tome da u to vrijeme niosam bio prijavljen! zubar mi izvadi zub ali ne očist ranu kako treba. nakon par dana se to sve tako upalilo da sam morao na operaciju koju sam još uvjek ne prijavljen i bez ikakvog zdravstvenog osiguranja morao platiti! operacija, vađenje zuba, razni pregledi i tablete sam morao sve platiti sam. sve skupa u grubo računato između 8 i 10 tisuća kuna. ok, to sam nekako riješio i nastavio dalje raditi. tokom 6.og mjeseca je naš šef dao izjavu da nas ne misli prijaviti još najmanje idućih 5 mjeseci. i onda su nastali problemi oko plaća, kasni ili je nema nikako. novce koje sam planirao potrošiti za polaganje A kategorije i za finiširanje vxra sam potrošio na ova gore navedena sranja a plaće ni odkuda. računi od Tcoma stižu i nisam ih imao s čim platit. sve skupa veliko sranje, sve do ovog tjedna. frend i ja sjedimo uz gemište kod mene doma i pričamo. kaže on meni FALI MI 10 KUNA ZA KLADIONICU! ja mu dam 10 kuna i on direktno u kladionicu! ja si ništa nisam mislio i zaboravio na to. jer i on meni zna dati 10 kuna kad mi treba. kad on dolazi jučer k meni i smije se! kaže on: EVO TI POLOVICA OD DOBITKA! TOČNIJE 3250 KUNA! ja gledam i ne vjerujem. odmah sam pokupio uplatnice od tcoma i platio račune! e da, prije par tjedana sam izgubio mobitel tako da nemam ničijeg broja više!