Radi se o runneru SP50 2001. godiste (29t km - radjen veliki servis na 20t km) a problem je sljedeci:
Isao sam na relaciju cca 15km, vozio oko 60-70kmh sve bilo super, osjetilo se da motor ubrzava prilikom davanja veceg gasa, na jednoj ravnici sam dao full gas i drzao 2 min i odjednom osjetim da motor gubi snagu, brzna spada na 65-70kmh i ne moze vise (obrtaji opadaju do 65kmh i onda ostaju na istom), odma sam sumnjao na svjecicu, par minuta kasnije stanem kad se motor ugasi na leru, kad sam htio da ga upalim, vidim da nije to to i da duze treba verglat i dati malo gasa da bi upalio.. Dodjem kuci skinem svjecicu na njoj je bilo malo taloga (boja kafe), ocistim svjecicu stavim kad ponovo ista stvar, odem kupit novu svjecicu stavim.. ista stvar... sutradan sam skinuo karb. i ocistio sve dizne, propuhao, stavim karb. opet ista stvar..
Od druga uzmem novi remen i rolnice da probam da slucajno nije do toga, ali motor se i dalje isto ponasa...
Sumnjao sam na masu, ali nisam uspio naci nigdje na motoru masu (na sasiji je ispod reglera i ociscen je kontakt)
Da napomenem, motor je cista serijala auspuh je SC22.
Unaprijed hvala na odgovorima.