Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pa dobro ni 139 nije lose .....u principu HE moze dobit R1 i slicne samo u prvih 20 metara i to je to .....od semafora do semafora ..znaci razdaljina 200-300m nema sanse ...
osjetio sam al OPET ti kazem na kracim relacijama--NEMA SANSE, dok razvrti, high end ode u pm na 100-120kmhod bratica prijatelj je serviser ducatia i znali smo se ganjati malo s tim jurilicama 1198
Ajde, djeco ne se svađat... ja sam ono napisao cisto iz zajebancije..Ja kad sam vozio motor nisam ni primjecivao skuterase nit sam znao sta su rolici niti sta je high end... tak da ono... zajebancija... no...
jeste divan je to osiječaj pogotovo kad ga opereš sa kinezom
ihh..a on jos tatin sincic s gilerom..uhh ...ps:ne kazem da su svi s gilerom tatini sinovi...al takvi su mi najdrazi jer ih u nas ima..
speedfight2...
......ti nekog...koi divan osjecaj..aaa djeco vadite kite i burgijajte ,a ne se samo pretjecanjem zadovoljavat...
inače vozački speedfighta i peugeota generalno su željni uvijek nekog dokazivanjaneznam jel to dobiješ odma kad sjedneš na skuter il je skupina ljudi koja kupuje motore te marke takva
evo taman se isao vozati ..i idemo nekim uskim putem ispred mene neki nrg mc3..i sad kao lola vidio on mene u retrovizoru i misli brzi od mene..i polako idemo do glavne ceste..kad dosli on ono napuco gas sav sretan..a ja sa pola gasa..kad na pravcu ja po gasuu..jedno 100po mom satu..pored njega..a on gleda i nevjerujee....haha oprao sam ih 100 al ovajj.....sad da vidim vasa iskustva