I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma jedna dvi pive sve rijese... jos kad projedemo do iksa prave konobarice rade.. odma ces ozdravit
Citat: stoper06 - 22 Rujan, 2007, 12:58:19E baš mi je žao. Ja nabavim skuter a ti odma taj dan upadnes. Jebena lisica. U pm sve. ma sad se necu vozit na njemu dok ne stavim duple vilice naprijed,sad znam sta znaci imat mono vilicu,covjece sva se popigala kako mi je volan plesal,voznja tek za godinu dana,stavljam minarelli masinu gore,onda kad ga sredim,laganini voznja
E baš mi je žao. Ja nabavim skuter a ti odma taj dan upadnes. Jebena lisica. U pm sve.
Citat: speed - 22 Rujan, 2007, 13:04:27Citat: stoper06 - 22 Rujan, 2007, 12:58:19E baš mi je žao. Ja nabavim skuter a ti odma taj dan upadnes. Jebena lisica. U pm sve. ma sad se necu vozit na njemu dok ne stavim duple vilice naprijed,sad znam sta znaci imat mono vilicu,covjece sva se popigala kako mi je volan plesal,voznja tek za godinu dana,stavljam minarelli masinu gore,onda kad ga sredim,laganini voznja Ako stavljaš minarelli onda buš meni prodal ovu
Citat: Shevinho - 23 Rujan, 2007, 16:05:34Citat: speed - 22 Rujan, 2007, 13:04:27Citat: stoper06 - 22 Rujan, 2007, 12:58:19E baš mi je žao. Ja nabavim skuter a ti odma taj dan upadnes. Jebena lisica. U pm sve. ma sad se necu vozit na njemu dok ne stavim duple vilice naprijed,sad znam sta znaci imat mono vilicu,covjece sva se popigala kako mi je volan plesal,voznja tek za godinu dana,stavljam minarelli masinu gore,onda kad ga sredim,laganini voznja Ako stavljaš minarelli onda buš meni prodal ovu dogovorit cemo se
meni ide 10% od prodaje daj treba mi pare za karb dajte mi para znam da imate
Citat:meni ide 10% od prodaje daj treba mi pare za karb dajte mi para znam da imate otvoris bordel i da vidis love bit ce i ruzni ali nema veze za lovu sve radis
Tek sad sve pročitao, skuter je dobro 'očešan' a i ti si dobrano polirao nogu...JBG sretan oporavak i riješi se mono vilice. Ja gledam koji skut nabaviti i ovo mi je samo jedan od dodatnih razloga zašto ne uzimati SpeedFight-a
Citat: Punisher - 24 Rujan, 2007, 10:08:34Tek sad sve pročitao, skuter je dobro 'očešan' a i ti si dobrano polirao nogu...JBG sretan oporavak i riješi se mono vilice. Ja gledam koji skut nabaviti i ovo mi je samo jedan od dodatnih razloga zašto ne uzimati SpeedFight-a nisi ti jos vidil stopalo kako je ono ocesano,dobar je Speedfight,samo ja mu sad pod hitno stavljam duple vilice naprijed
nisi ti jos vidil stopalo kako je ono ocesano,dobar je Speedfight,samo ja mu sad pod hitno stavljam duple vilice naprijed
Citat:nisi ti jos vidil stopalo kako je ono ocesano,dobar je Speedfight,samo ja mu sad pod hitno stavljam duple vilice naprijedma mož staviti i po dve duple vilice kad ti lija tako iskoči ni to te ne može spasiti...treba čovek dobro odreagovati u takvim situacijama...mislim da bi bolje prošao da si je raspizdio al ne možeš biti sabran u takvim momentima!!!
da sam je pobrao vjerojatno bi me katapultiralo,a onda bi doslo do lomova kostiju
Citat:da sam je pobrao vjerojatno bi me katapultiralo,a onda bi doslo do lomova kostiju ako mene nije katapultiralo u zavoju kad sam pobrao onog psa, onda nebi ni tebe zbog lisice koja malo veca od macke
nije ali ipak mislim da nebi letio, sad si me totalno zbunio
dam ti ja motor pa se probaj zabit sa 90 u psa pa mi javi jel ti sta,bit ces ovakav