Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...to je stvarno jeftino....meni se čini da je to gianeli reverse....uzmi to dvoje bez razmišljanja...za serijalu odlično...
...sad sam malo progoglao....izgleda da je shot.....pardon...
revers ???sta ti pricas,to nije vidjelo reversa,toj ili je shot ili gianelli extra...po to slici je shot,zato sto extra ima drugaciju granu i ne vide se varovi....ako je shot onda je prejak za serijalu a extra je super za serijalu i za base kit...
Ako je shot onda je savrsen za serijalu jer je shot/nardo za pezo snage kao i yasuni r, shot/nardo za minarelli i piaggio su dosta jaci
bolje je staviti shot i vario
ali polovni su, nezz stanje variomatakoliko vrijedi ovaj auspuh sam- polovan, kako se krece cijena
nema veze sto su polovni,oni ce istu snagu dati ko da su novi(naravno ako spuh nije ostecen)shot je dosta skup spuh,a sad ovisi kakvo je stanje i to....
e prodavac mi kaze da imaju neka tri valjka u variomatu koja se mogu rasklapat te se tako moze namjestat variomat po volji ( prvi put cujem ) te da je on veci i tezi od serijskog kad ih usporedis ali da su opcenito izgledom slicni, a za spulju veli da je tamnosivi prigusivac i da je karbon a da je ostatak kao kromiran i da se ne vide varovi jer je obojen tom krom bojom, po mojim pretpostavkama to je gianelli extra, e sad valja li stavit njega na serijalu sa tim svemirskim malossi variomatom
to je gianelli extra chrom...ja ga osobno imam na skutu i super je :icon_thumright:odlican je za serijalu i za base kit a za taj vario,najvjerojatnije je mislio na slidere(klizace na variu),i kad se podigne taj poklopac da se rolice mogu kombinirati drugo mi nista ne ulazi u glavu
gle ovu zadnju sliku spuha koji si stavio,to je gianelli extra chrom,znm 1000% jer ga ja imam a na onoj prvoj slici je gianalli shot...
e pa kad sam otvaro temu nisam znao da je kromiran i da se ne vide varovi, ta informacija je tek kasnije dosla ko sto i mozes vidit na to slici (vrijeme poruke)
ok ak te nes zanima slobodno pitaj