Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: recesija a svi imaju bazene u dvoristu  (Posjeta: 5146 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pixa.93

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
Odg: recesija a svi imaju bazene u dvoristu
« Odgovori #40 : 02 Lipanj, 2010, 21:38:19 »
uh bome vam je bas ljepo
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #41 : 02 Lipanj, 2010, 22:02:51 »
kak ti imaš a ja neam a udaljeni smo cak 2ipo metra  ???????????????????????????? :toothy12: :toothy12:
ja sam na žili karašice eeee brate ovo je luksuz

Offline junior

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Piaggio nrg mc3
  • Moja Kaciga: nolan N61
  • MojSpuh: serijski :)
« Odgovori #42 : 03 Lipanj, 2010, 00:51:06 »
flomo....stvarno jadno razmisljanje...
molim te odi ti radit u 7 mjesecu na suncu od 8 ujutro do 12 navecer,,,,imam oko 170 hektara koji su pod kukuruzom i psenicom, i vjeruj nije lako to pozet(posto ovako govoris da ti objasnim sto znaci pozet, tj ubrat) sa kombajnom koji je star 20 godina i molis Boga svaki dan da ti ode onaj dio koji imas doma u rezervi, a ne onaj dio po koji moras ic 200 km od svog mjesta.....
da vlada, a i ti radi jednu godinu cak ne i tolko nego samo po ljeti kad je zetva onda bi promijenio misljenje....
da se jednu stvar razumimo, nije seljacima tj nama zivot los kakvog su prikazli na prosvjedima (mozda nekima je, ali vecini nije), ako pametno radis onda se da od poljoprivrede lijepo zivjeti....ali kada gledam kolko mi se stari namuci kad je sezona zetvi, sijanja i takvih sranja onda skuziz da ono kaj dobivamo od drzve je bijedno....
nama nebi trebalo nista od drzave da ne uvoze sranja iz inozemstva umjesto da uzimaju nase sto je dam se kladit dva puta kvalitetnije nego iz neke pripizdine...
ZATO MOLIM MALO POSTOVANJA I BIRANJA RIJECI KOJIMA OPISUJES POLJOPRIVREDNIKE.....

ali ovo nije tema....
ekipi iz slavonije, a pogotovo onih mjesta, gradova gdje je sve poplavljeno da se drze i da im se pomogne....preostaje Vam da se molite Bogu da smanji kisu...
« Zadnja izmjena: 03 Lipanj, 2010, 01:12:35 junior »
Nudim usluge kupnje preko e-baya i stranica slicnih njemu :)

Offline MaXoVaC

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Banjaluka!
  • Moj Skuter: sprint max
« Odgovori #43 : 03 Lipanj, 2010, 00:52:18 »

to mi je drago cut za seljake...nek im pada kisa...uzeli su para i para drzavi i jos im nije dosta
:malolud?:
bolje  :kusch: :kusch: :moli: :moli: :moli: :trk: :trk: :trk:

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #44 : 03 Lipanj, 2010, 01:09:05 »
molim te odi ti radit u 7 mjesecu na suncu od 8 ujutro do 12 navecer,,,,imam oko 170 hektara koji su pod kukuruzom i psenicom, i vjeruj nije lako to pozet(posto ovako govoris da ti objasnim sto znaci pozet, tj ubrat) sa kombajnom koji je star 20 godina i molis Boga svaki dan da ti ode onaj dio koji imas doma u rezervi, a ne onaj dio po koji moras ic 200 km od svog mjesta.....
da vlada, a i ti radi jednu godinu cak ne i tolko nego samo po ljeti kad je zetva onda bi promijenio misljenje....
da se jednu stvar razumimo, nije seljacima tj nama zivot los kakvog su prikazli na prosvjedima (mozda nekima je, ali vecini nije), ako pametno radis onda se da od poljoprivrede lijepo zivjeti....ali kada gledam kolko mi se stari namuci kad je sezona zetvi, sijanja i takvih sranja onda skuziz da ono kaj dobivamo od drzve je bijedno....
nama nebi trebalo nista od drzave da ne uvoze sranja iz inozemstva umjesto da uzimaju nase sto je dam se kladit dva puta kvalitetnije nego iz neke pripizdine...
ZATO MOLIM MALO POSTOVANJA I BIRANJA RIJECI KOJIMA OPISUJES POLJOPRIVREDNIKE.....

ali ovo nije tema....
ekipi iz lavonije, a pogotovo onih mjesta, gradova gdje je sve poplavljeno da se drze i da im se pomogne....preostaje Vam da se molite Bogu da smanji kisu...
:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #45 : 03 Lipanj, 2010, 03:11:32 »
evo danas sunce,voda se polako povlaci :)

jucer vodostaj save bio nesta ispod 500cm a danas se povecao za vise od 300cm..kod nas ide do 11m,iznad toga se izlijeva
« Zadnja izmjena: 03 Lipanj, 2010, 03:16:40 ..::IVKULJA::.. »
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline vladic

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Beberly 250
  • Moja Kaciga: HJC fg 14
« Odgovori #46 : 03 Lipanj, 2010, 06:51:53 »
Evo jucer i Jagica obisla poplavljena podrucja, sad se bu odma sva voda povukla.A ako se ne povuce uvesti ce porez
na tu vodu.

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #47 : 03 Lipanj, 2010, 10:35:28 »

ali ovo nije tema....
ekipi iz slavonije, a pogotovo onih mjesta, gradova gdje je sve poplavljeno da se drze i da im se pomogne....preostaje Vam da se molite Bogu da smanji kisu...
:icon_thumright:
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #48 : 03 Lipanj, 2010, 10:52:16 »
čitam i ne mogu vjerovat...

nisam seljak ali flomo ti si takva seljačina da nemogu vjerovat...koja budal to nema nigdje...

a da mi je znat čime se ti bavis?? šta ti je krivo ako netko nešto ima??

ti se veseliš tuđoj nesreći, vjerovatno si još dijete, tak da ono DIJETE KRETEN...

seljak radi, otplačuje kredite, živi od svog rada... neki bolje, neki lošije...

sad se ti tu kao nešto pjeniš, a da se je tebi tata time bavio još od kada ti nisi bio ni u planu, on bi se i sada time bavio a i ti skupa s njim...

baš si glup

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #49 : 03 Lipanj, 2010, 11:08:02 »
Ljudi koji žive u gradu ne razmišljaju da ti "seljaci" žive od svog rada i da nemaju druge prihode i da su vjerovatno i na kuće i na strojeve digli kredite, a onda im poplava sve uništi  :laughing11:

Offline flomo

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: piaggio NRG POWER
  • Moja Kaciga: -nolan n62
  • MojSetup: -top tpr ,19karb,multivar itd.
  • MojSpuh: -yasuni c20
« Odgovori #50 : 03 Lipanj, 2010, 12:39:14 »
čisto me boli ku*ac ...sta ste sad svi kao seljaci i svi radite ko crnci sta li...a ovde ima par clanova preko 17god ...i ispada da ste vi neki ljudi od 30god koji se borite za zivot---.. ???
STA JA ZNAM DOBAR JE AL NESVIDA MI SE...

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #51 : 03 Lipanj, 2010, 12:46:16 »
čisto me boli ku*ac ...sta ste sad svi kao seljaci i svi radite ko crnci sta li...a ovde ima par clanova preko 17god ...i ispada da ste vi neki ljudi od 30god koji se borite za zivot---.. ???
:icon_scratch:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #52 : 03 Lipanj, 2010, 12:48:51 »
do sada nisam govorio... ajmo ovako
prvo, imam 20 godina, znaci ima koju godinu, vec se pomalo brinem o sebi i trebam misliti na svoju buducnost... drugo, da seljak sam, tj radim na zemlji,
gle , imam 3 hehtara zemlje, ako je na njoj sadjena lubenica, po hektaru je ulog oko 45 tisuca kuna, bez uracunatoga goriva za pumpe, prehrane i te gluposti, rad ne kontam u to, a po cijele dane si tu, cupas travu, gledas jesu li misevi ili rovci probili sustav navodnjavanja, ako jesu moras krpiti, znaci za 3 hektara samo za obradu zemlje prije sadnje ode oko 600 litara nafte... od kraja treceg mjeseca pa do sredine osmoga si svaki dan u njima, po veceri ne spavas jer trebas cuvati ih da nebi divlje svinje sve unistile, jer se hrane sa njima..
kada u 8 mjesecu zavrsi to, skidas foliju i cupas, iza obradjujes zemlju da ostane cista, to je kraj 8 mjeseca, sredinom devetoga pocinju mandarine i svaki dan si u njima, to traje do sredine prvoga mjeseca, iza se treba pognojiti, u proljece orezati i opet baciti gnoj, a nisam uracunao da i trebas nekoliko puta obraditi zemlju..
sada sracunaj koliko si ti godisnje slobodan dana, sracunaj troskove proizvodnje, i onda u to ubaci cijenu po kilu od 1 kunu, a pola dana se ne otkupljuje tako da propada, e pa kada sracunas sve to, ne ostaje ti skoro nista novaca, a svaki dan racuni stizu .... probaj to zamisliti!jesi?OK!
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline road_runner

• Tržnica : (+11)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: SR 50 r
  • Moja Kaciga: IXS HX 246
« Odgovori #53 : 03 Lipanj, 2010, 12:50:59 »
:nono: nemoraš biti stariji da bi radio na poljoprivredi! Kad vidiš oca kako ti se muči na njivi neznam kavog bi karaktera trebao biti da neideš pomoći! Uostalom, poljoprivrednicima je njiva život, a i njihovim sinovima i kćerima !!!

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #54 : 03 Lipanj, 2010, 12:54:59 »
:nono: nemoraš biti stariji da bi radio na poljoprivredi! Kad vidiš oca kako ti se muči na njivi neznam kavog bi karaktera trebao biti da neideš pomoći! Uostalom, poljoprivrednicima je njiva život, a i njihovim sinovima i kćerima !!!

:icon_scratch: čemu to  ???
ne razumiju to ljudi (a pogotovo djeca)
odu do staraca i nažicaju lovu  :frajer:

Offline road_runner

• Tržnica : (+11)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: SR 50 r
  • Moja Kaciga: IXS HX 246
« Odgovori #55 : 03 Lipanj, 2010, 12:57:35 »
U večini slučajeva  :frajer:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #56 : 03 Lipanj, 2010, 12:59:18 »
da, a ne kuze kako je zivot svakim danom sve tezi i tezi, polovici je smisao zivota izvuci iz staraca lovu za neke svoje potrebe, ali se nisu upitali kako je ta lova zaradjena...
ja opcenito evo da kazem, bavim se poljoprivredom, popravljam sve na motorni pogon, tj auta, traktore, motore, strojeve, ponesto oko bravarije i ponekada pomognem sklapati namjestaje.. i sve to kada se skupi vidis da si stalno zauzet, a para ni za lijeka...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #57 : 03 Lipanj, 2010, 13:20:00 »
da, a ne kuze kako je zivot svakim danom sve tezi i tezi, polovici je smisao zivota izvuci iz staraca lovu za neke svoje potrebe, ali se nisu upitali kako je ta lova zaradjena...
ja opcenito evo da kazem, bavim se poljoprivredom, popravljam sve na motorni pogon, tj auta, traktore, motore, strojeve, ponesto oko bravarije i ponekada pomognem sklapati namjestaje.. i sve to kada se skupi vidis da si stalno zauzet, a para ni za lijeka...
ma nije samo to  ;D
ja ne mogu zamisliti da mi poplava uništi kuću....sve ono za što se čovjek godinama odriče odjednom nestane a krediti ostanu a ti moraš sve ispočetka  :nono:

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #58 : 03 Lipanj, 2010, 13:21:52 »
citiras i spominjes me malo malo na forumu.. nije valjda da ti nedostajem..  ::)

drzi se ovog i svi sretni zadovoljni.. ja najvise..  :binkybaby:

:hello:

a šta da radim,kad si mi se poput pjege zavuko pod kožu...... :dontknow:
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #59 : 03 Lipanj, 2010, 13:35:07 »
nismo svi seljaci, recimo ja nisam, tak ispalo....

a jedno je sigurno da si ti SELJAČINA, a seljak i seljačina nije isto...