Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pitanje u vezi prepisa skutera  (Posjeta: 1239 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 097 733 2211
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
pitanje u vezi prepisa skutera
« : 23 Svibanj, 2010, 23:20:43 »
nisam znao u koji podforum da stavim pa evo tu .. valjda ce bit dobro  :icon_biggrin:

situacija je sljedeca .. radi se o 50ccm skuteru ..

imam knjizicu vozila i prometnu u kojoj je naveden xxx xxx ... i na poleđini prometne pise da je odjavljen uz napomenu da je odjavio yyy yyyy ... i imam kupoprodajni izmedu osobe yyy yyyy koja je odjavila motor i osobe zzzz zzzz ... jeli ja mogu sad motor prepisat sa te osobe zzz zzz na sebe ?

- nemam kupoprodajni izmedu xxx xxx i yyy yyy ... dokaz je samo na prometnoj na poledini pise da je taj odjavio .. i normalno u kupoprodajnome (izmedu yyy i zzz)  dalje se vidi da se radi o tome motoru ..

Offline gun_rider

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
Odg: pitanje u vezi prepisa skutera
« Odgovori #1 : 24 Svibanj, 2010, 00:04:14 »
možeš bez grede ;D
samo imaš li ti knjižicu vozila?????????
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline n0n4m3

• maxi forumaš
  • 097 733 2211
« Odgovori #2 : 24 Svibanj, 2010, 00:05:35 »
možeš bez grede ;D
samo imaš li ti knjižicu vozila?????????

bia mi danas lik .. trazi ostatak para .. reka sam mu na prepisu .. donia je danas sve papire .. i gledam .. pa mi bilo malo cudno ..
u mene je prometna .. u njega knjizica vozila i taj kupoprodajni ..

znam da mogu prepisat sad s ovoga .. ali oce li mi oni na policiji srat ... takvi neki zajeb je i s baletinim sf-om bia ..

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #3 : 24 Svibanj, 2010, 01:46:29 »
oni na policiji neznaju za taj neki kupoprodajni...znači ti napraviš sa gazdom iz papira, dođeš sa papirima i svojim kupoprodajnim na policiju i najnormalnije prepišeš motor
a ko ga je odjavia? ako ga je odjavia taj sa tog već napravljenog kupoprodajnog, e onda je zajeb, onda ćeš ga morat prepisat od tog tipa koji je na kupoprodajnom.
ovo ti je 100% ;)
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline n0n4m3

• maxi forumaš
  • 097 733 2211
« Odgovori #4 : 24 Svibanj, 2010, 02:01:28 »
a vidi ovo .. gazdu iz papira necu nac sigurno .. ali uspia sam dešifrirati pozadinu prometne .. i pise novi vlasnik yyy yyy .. i ja imam kupoprodajni od tog lika na zzz zzz .. i s njega cu na sebe .. nema veze sta je u knjizici xxx xxx .. valjda netriban imat kupoprodajni jer iza u prometnoj pise novi vlasnik yyy yyy  i odjavljen i pecat .. tako da ce sve bit dobro .. otic cu ujutro pitat  :icon_biggrin:

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #5 : 24 Svibanj, 2010, 14:06:29 »
odi rađe u prometnu policiju pitat, kod mene to nebi prošlo ni pod razno
rab

Offline hrca

• Tržnica : (+3)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Gilera runner vx
  • MojSetup: eno pliva u moru
  • MojSpuh: Serijalović
« Odgovori #6 : 24 Svibanj, 2010, 14:39:13 »
tebi ni netreba ugovor sa x na y ili y i z jer to je između njih tebi trea sa z na tebe ;)

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #7 : 24 Svibanj, 2010, 15:10:51 »
tebi ni netreba ugovor sa x na y ili y i z jer to je između njih tebi trea sa z na tebe ;)
da, ali ti ugovori nisu provedeni, i zato moraš imat sve ugovore redom da bi to bilo važeće

npr,po tebi, ja mogu napravit ugovor s osobom x za neko vozilo koje je na osobi y od koje nemogu dobit prijepis, i reć da je to između njih šta oni nisu napravili ugovor, iako osoba x recimo nikad nije ni posjedovala to vozilo nego je to moj frend, i ja sam napravio ugovor s njim samo da bi nekako upisao vlasništvo. malo sam zakomplicirao ali se nadam da ćete skužit
rab

Offline hrca

• Tržnica : (+3)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Gilera runner vx
  • MojSetup: eno pliva u moru
  • MojSpuh: Serijalović
« Odgovori #8 : 24 Svibanj, 2010, 17:29:56 »
gle ukoliko je u knjižici osoba x a ti si kupio od osobe y onda ti treba jedan primjerak ugovora između x i y (čitaj kad praviš ugovor ima 4 primjerka)

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #9 : 24 Svibanj, 2010, 21:40:31 »
gle ukoliko je u knjižici osoba x a ti si kupio od osobe y onda ti treba jedan primjerak ugovora između x i y (čitaj kad praviš ugovor ima 4 primjerka)
pa to sam i reko ja, i naravno treba bit plaćen porez(ukoliko je preko 50ccm i vlasnik fizička osoba) za svaki kupoprodajni posebno, bez toga isto ne prolazi naravno
rab

Offline n0n4m3

• maxi forumaš
  • 097 733 2211
« Odgovori #10 : 24 Svibanj, 2010, 22:57:17 »
upravo tako .. znaci nema veze sta imate .. MORATE IMAT SVAKI KUPOPRODAJNI IZMEDU POJEDINIH OSOBA ..

npr. ja se s likom dogovoria pola sad pola kad prepisemo .. on je meni napravia kupoprodajni .. ali ja ga zovnia .. dosao na tehnicki .. dao liku sve te papire .. i on mi kaze fali ti jedan kupoprodajni ... nema veze sto na poledini pise ko je novi vlasnik pod napomenom ili sta vec .. mora bit i taj kupoprodajni ..
i sad se momak ljuti .. oce da mu dam sve pare .. jos ce ovih dana probat doc u kontakt s ovima prije i nabavit te kupoprodajne ... pa dobije pare .. inace dam li mu sve pare .. necu vidit ni njega ni kupoprodajni ni pare ..

edit .. nasli lika .. da kupoprodajni .. sve rjeseno .. uglavnom morate imat sve od vlasnika do vlasnika .. inace vam nece prepisat na tehnickome .. moze bit 100 vlasnika .. onda morate imat 100kupoprodajnih ..
« Zadnja izmjena: 04 Lipanj, 2010, 00:56:05 n0n4m3 »