Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Za stavit cep u gumu ne treba skidat kotac A gle, sad je sezona polaganja, i instruktor ce imat razloga i sutra dolazit nekom drugom na ispit. Kad sam ja polagao, niko normalan nije ganjao A kategoriju pa je i ispitivac dolazio samo zbog mene - i prije ispita mi je rekao da zeli sto prije to obavit Al to su ti slatke muke - rijesit ces to kad bude se vrijeme smilovalo i to je to. Nije kraj svijeta.btw, ja sam odvozio mozda 2-3 sata
a prije kolko god si ti to polago.kak netreba iznutra se povuce prema van zaljepi i odreze
vi ste onda sretnici kakvhi nema.tu kod nas u bj mora sve po propisima
Mene su rusili na osnovu nicega kad sam za kamion polagao,zadnji put sam im rekao ako danas ne polozim nitko živ iz ovog kamiona nebu izašo hahhahah
su te srusili na srdocima na poligonu ili?
kod nas nema ako se mora odvozit 15 h toliko ces i odvozit nema iznimke bio meni instruktor brat ili ne ja sam krenuo polagan 5.11.08 a zavrsio negdje oko 20 .2 a sve proso iz prve
ja sam krenuo polagan 5.11.08 a zavrsio negdje oko 20 .2 a sve proso iz prve
u jbt... ja u 2 tjedna imao dozvolu u djepu, a tjedan dana sam cekao da ispitivac izadje na ispit
Lako je zavrsit za 2 tjedna kad ti se priznaju prva pomoć i teorija od B kategorije
da, ja govorim samo o voznji i ispitu.B kat. imam od 1991. i sjecam se da je od upisa do dozvole u djepu proslo 27 dana
sad samo priznaju prvu pomoc.propisi se moraju i za b ponovo pisat