prvo me zezala ksia za odvozit sate stalno i ja ih napokon odvozio i poslo prijavu za ispit za a1 kategoriju.doso prosli cetvrtak trebam ja na ispit kisa ljeva cijeli dan.ispit odgoden i prebacen na danas.danas vrijeme onak nikakvo al ise ide na ispit i dodem ja na red obavim poligon i krenem na cestu i odvozim ja to sve i trebam se vracat kuc i pukne guma...tu popizidim i mislim se reko ajd dobro vozio sam dost bude mi reko da sma proso ali ne on kaze da nisam zavrsio ispit i sve propada a ispitivac je izdaleka i nece cekat 1 h da se zakrpa ta guma nego mora ic kuc i tak meni ljepo propo ispit.sad ponovo moram cekat tjedan ili dva za iduci izlaak
definitivno ili sam proklet ili nemam srece
Ja sam jucer odvozio 550km po savrsenom vremenu. Suce, a temperatura 20C ili malo manja. Al jebiga, ja sam mogao birati i pratio sam prognozu 3-4 dana da ubodem takav dan. Ako te sto tjesi, slijedeci tjedan bi trebao biti suh.
Inace, A kategoriju sam polagao po laganoj kisi u 11 mjesecu pri par stupnjeva C. Ispitivac je izasao na ispit po suhom, ja sam bio jedini kandidat i taman kad sam se upoznao s covjekom, pocela je padat lagano. On kaze kaj cemo, a ja velim - a kaj, idemo to odradit, ionak bus ti u autu
pa da se ne moramo vise nalazit. Pasalo meni, a pasalo i njemu. Naravno da me pustio - pustio bi me i da sam zgazio dvoje djece jer mu se nije vise dalo izlazit na ispit
btw, koliko sati si odvozio?