A jel ti znaš onu pismu :'Gos'n policajac, nisan imel pojma da vizir nije homologiran za noćnu vožnju, pa ja vidim kakti po danu s njime, na'jte odmah kaznu pisati...'
Ili onu :'Gos'n policajac, pa kako kazna, pa dan je, i to sunčan, pa kakve veze ima da je vizir neki 'race' i nije homologiran za cestu već samo za stazu, pa ako je za stazu, race, jel', onda je morti samo boljši nego oni drugi, obični...'
Ili gos'n policajac, žal mi je kaj sam vas trknuo... al vidim ja dobro kroz vizir, to mi samo mušica uletila pa sam zubima gablao.
Ili, ma joj, baš mi je žao kaj sam vas trknuo/zgazio/stjerao dijete u bolnicu. Nije to do vizira, samo Vas nisam vidio, al nije to do vizira. Gle, čist je, sve se vidi prvih 3m.
Kakvog samo "ispravnog" načina razmišljanja tu ima, pa to je koma. Po noći se obrisi kroz to ne vide, smanjena je vidljivost preko 50% i još na skuterima gdje su svjetla rasvjetne "svijeće", prava je stvar imati crni vizir jer si tako COOL!
Al kad več toliko toga ne štima u ovoj šupljoj državi, kaj je to zabiti se u nekoga jer ga nisi vidio. Sasma normalno. Right?
O pardon.... Ti si se navikao i ti vidiš po mraku.