Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
do kraja ode skroz u crveno
ma novog zato me to i čudi
Citat: cole - 21 Kolovoz, 2007, 14:51:17do kraja ode skroz u crveno Zasto se vozis kada dodje u crveno? To je ostecenje masine...Moze biti: nemas vode u posudici za hladjenje, ne radi vodena pumpa, ne radi termostat.
vozio sam ga danas u servis i kažu da je bilo previše vode u gorivu i sad su to oni sve ispumpali gorivo i očistili rezervar i valjda neće više se gasit, od servisa do kuće sam ga vozio a to ima 20 km i taj mi je mehaničar rekao da ga ne vozim non stop pod full gasom jer se trga pa ga sad pazim
Citat: cole - 22 Kolovoz, 2007, 12:38:02vozio sam ga danas u servis i kažu da je bilo previše vode u gorivu i sad su to oni sve ispumpali gorivo i očistili rezervar i valjda neće više se gasit, od servisa do kuće sam ga vozio a to ima 20 km i taj mi je mehaničar rekao da ga ne vozim non stop pod full gasom jer se trga pa ga sad pazimda se zbogh vode u gorivu dize temperatura...hm??? ne bi rekaojel ti imas jos blokade na njemu
Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2007, 12:49:54Citat: cole - 22 Kolovoz, 2007, 12:38:02vozio sam ga danas u servis i kažu da je bilo previše vode u gorivu i sad su to oni sve ispumpali gorivo i očistili rezervar i valjda neće više se gasit, od servisa do kuće sam ga vozio a to ima 20 km i taj mi je mehaničar rekao da ga ne vozim non stop pod full gasom jer se trga pa ga sad pazimda se zbogh vode u gorivu dize temperatura...hm??? ne bi rekaojel ti imas jos blokade na njemu imam, misliš da je zbog blokade,trebam preć 500 km km ali još nisam