Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
opcenito mrzim servise al ovo nije ni malo uredu....nemogu vjerovat da ljudi vise nisu ni za kasom sposobni raditi....mislim postujem ivandiju kao covjeka i mehanicara al u zadnje vrijeme sve vise ovakve price kruze....a njegov sin ocito necuje bas najbolje jer sumnjam da bi roby-u treba treci prozirni vizir....
ivandija=ganci i lopov....kod njega kad kupis nesto ispod 300 400 nedobijes racun moras ga molit da ti da....cuo sam kazes mu da ti stavi zute federe na motor on uzme zuti lak i oboja serijske i take gluposti...ak nema nigdje drugdje onda kupuj tamo ak ima po mom misljenju kupi drugdje
kad vidis crni nexus 300 u gradu s serdarevicem vjerojatno je on, odvrni ga imas 3-4 sarafa i trampit cemo se
....vazi pajdo...ak nebude bilo druge.....dobijes ga dabe...koji kjuc 12-13..ili krizni/ravni sarafciger....aaaa... ....ili nebi bilo lose neki lagani tuning palicom izvrsit.....a ne ne nisam ja taki
13-14 ili imbus nema druge....ma jbg sad je zbog 200kn na losem glasu, tako je i kridoma propala, samo zbog te pohlepe koja nam je u krvi, ponasa se koda nema za biber....sam kuka....jadan...
nemam iskustva sa ivandijom i đilerama al ima frend (napravili mu komplet novu termo grupu a kad je krenuo doma iz servisa skuter zacviko u josipovcu -5 km voznje )...al zato bjezim od Škaro-moto u velikom luku- idem do centra čepinskom sam da nemoram proc pored lopova
pa ne znam,ja sam baš sad u subotu bio gledati kacige,i meni su se učinili jako pristupačni i cijenama i velikom ponudom,načini plačanja su im,očeš vako,očeš nako, čak su voljni bili i naručiti dvije,tri veličine kaciga,da sam bio više zagrijanza servis ne znam,jel nisam imao potrebe
treba ti imbus i kljuc 17 za šelnu i gotovo imas 2 sarafa1111111111
alo dečki smirite hormone ja OSOBNO mogu potvrdit da VEDRAN IVANDIJA super osoba za razliku od njegovog oca koji i je u ovom konfliktu sa robiem stoga nemojte bezveze pljuvat po dečku
mislave vedran je sada u servisu moto centar ivandija je ugašen i sve je prešlo u auto centar ivandija i vedran nije imo veze s tom prodajom to su onaj mutavi čelavi lik i njegom čača zasrali stvar kolko sam ja skonto :S
...........robu nek si ostave......ispriku zabiju u dupe....a pare vrate.......stvar riješena.......
I to je jedna od opcija