Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Šljemovi odlaze u povijest  (Posjeta: 11504 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
Odg: Šljemovi odlaze u povijest
« Odgovori #20 : 07 Travanj, 2010, 12:10:01 »
pa bolje nositi kacigu da te ne muzu.
i da ti glavu sačuva  ;D
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #21 : 07 Travanj, 2010, 14:34:56 »
nek muzu mater doma cigani!!

kako imaju obraza.. ja san mali covik i za sve mi pisu kaznu sta se mogu sitit,a recimo ako ste citali po novinama ovih dana "kerumov necak razbia ferrarija" uglavnon dan prije nego ga je razbia ga je zaustavia presretac jer se ludira i vozia brzo isprid mojjih ociju i naravno nije dobija kaznu i dopustili mu da da lje upravlja sa 500ks auton iako ima 20 godina tek!!!

i onda je napravia sranje razbia auto,bia pod blagin utjecajen alkohola,to je bilo u nedilju ujutro u 7 kad je razbia auto,a ja san ga vidia u svon bmwu u 1 sat popodne,dakle samo 5 sati nakon nesrece ,opet u auto i sta mislite da ce dobit kaznu!? oce malo morgen,dobivat cemo je mi mali ljudi radi gluposti i radi "neiespravnih kaciga"

a to sve zato jer je vecina policajaca picke obicne korumpirane i jadne.. mrcina nemoj se ljutit i svaka cast iznimkama,jer znan da ih ima,nekoliko ih i osobno poznajen !!

al vazno da meni jedna seljacina od prometnog policajca pise pojas iako san vezan uz obrazlozenje"sad si se veza??!" i sta tu ucinit,zalit se? uvik se zalin ikad san kriv i kad nisan,al sumnjan da ce mi to na sudu proc,moja rijec protiv njegove.. jos mi ima obraza u oci rec "nemas sanse na sudu,sudac je moj"

i onda me neko pita zasto ne nosis tablicu i  bizis policiji iako si registriran s kacigon i s vozackon..mislin da je sve jasno,protiv gube nemos drukcije,mislin mos ga prigazit :toothy12: al ne ide ti to bas u korist :laughing6:

ovo san se sad malo ispiuva na ispusni ventil,nemojte zamjerit,pogotovo ne ti mrcina :icon_tongue:

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #22 : 07 Travanj, 2010, 14:39:53 »
nek muzu mater doma cigani!!

kako imaju obraza.. ja san mali covik i za sve mi pisu kaznu sta se mogu sitit,a recimo ako ste citali po novinama ovih dana "kerumov necak razbia ferrarija" uglavnon dan prije nego ga je razbia ga je zaustavia presretac jer se ludira i vozia brzo isprid mojjih ociju i naravno nije dobija kaznu i dopustili mu da da lje upravlja sa 500ks auton iako ima 20 godina tek!!!

i onda je napravia sranje razbia auto,bia pod blagin utjecajen alkohola,to je bilo u nedilju ujutro u 7 kad je razbia auto,a ja san ga vidia u svon bmwu u 1 sat popodne,dakle samo 5 sati nakon nesrece ,opet u auto i sta mislite da ce dobit kaznu!? oce malo morgen,dobivat cemo je mi mali ljudi radi gluposti i radi "neiespravnih kaciga"

a to sve zato jer je vecina policajaca picke obicne korumpirane i jadne.. mrcina nemoj se ljutit i svaka cast iznimkama,jer znan da ih ima,nekoliko ih i osobno poznajen !!

al vazno da meni jedna seljacina od prometnog policajca pise pojas iako san vezan uz obrazlozenje"sad si se veza??!" i sta tu ucinit,zalit se? uvik se zalin ikad san kriv i kad nisan,al sumnjan da ce mi to na sudu proc,moja rijec protiv njegove.. jos mi ima obraza u oci rec "nemas sanse na sudu,sudac je moj"

i onda me neko pita zasto ne nosis tablicu i  bizis policiji iako si registriran s kacigon i s vozackon..mislin da je sve jasno,protiv gube nemos drukcije,mislin mos ga prigazit :toothy12: al ne ide ti to bas u korist :laughing6:

ovo san se sad malo ispiuva na ispusni ventil,nemojte zamjerit,pogotovo ne ti mrcina :icon_tongue:
navikni se na to

Offline petarpan

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #23 : 07 Travanj, 2010, 14:52:11 »
upravo tako, bez obzira kolike bile kazne i kakve sve certidikate trebaju imati kacige motori itd. uvjek ce biti tatinih sinova koji ce voziti motor/skuter iako to zakonski nesmiju, voziti bez kaciga itd itd

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #24 : 07 Travanj, 2010, 14:55:31 »
upravo tako, bez obzira kolike bile kazne i kakve sve certidikate trebaju imati kacige motori itd. uvjek ce biti tatinih sinova koji ce voziti motor/skuter iako to zakonski nesmiju, voziti bez kaciga itd itd
treba se jednostavno dogovoriti sam sa sobom (to je moje mišljenje) da se kaciga nosi isključivo da ti u slučaju pada glava ostane cijela. Iskreno mislim da je to stav i policije. previše ljudi gine
 :angry7:

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #25 : 07 Travanj, 2010, 15:34:19 »
mislim da si puno rekao jer takvi tatini sinovi nečitaju niš ako ima više od dvije riječi.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #26 : 07 Travanj, 2010, 15:39:38 »
mislim da si puno rekao jer takvi tatini sinovi nečitaju niš ako ima više od dvije riječi.
niš mu tata nemre pomoć ak se ubije  ;D

Offline Trinad

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #27 : 13 Travanj, 2010, 13:23:10 »

A šta misliš kome služi policija i pravosuđe, malom čoviku?! Oni su tu da štite moćne, bogate i tatine sinove, a ti mali čovjek, ko te jebe, mali čovik je tu da sve to plaća, financira i puni. Tako je bilo prije 10000g., u srednjem vijeku, i tako je i danas.
Svakih toliko neki tatin sin ubije nekoga u prometu sa nabrijanom pilom, pijan itd., i svi su kasnije na uvjetnoj. Mali čovjek ide u pržun guliti par godina pa se ti žali sudu za ljudska prava zašto je to tako. j****ti sve znam lika koji mora dve godine guliti radi trave u đepu, nije diler nego puši za sebe, al hebiga uvatili ga, a klinac pred 5-6 godina u Makarskoj ubio dvije cure na pješačkom, znaku stop, pijan, bez vozačke, maloljetan, prebrza vožnja i u autu od 200ks i nikom ništa, on jebiga studira u inozemstvu... Jebvemti ovu fržavu  :BangHead:
« Zadnja izmjena: 13 Travanj, 2010, 13:25:21 Trinad »

Offline duje87

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #28 : 13 Travanj, 2010, 13:26:27 »
A šta misliš kome služi policija i pravosuđe, malom čoviku?! Oni su tu da štite moćne, bogate i tatine sinove, a ti mali čovjek, ko te jebe, mali čovik je tu da sve to plaća, financira i puni. Tako je bilo prije 10000g., u srednjem vijeku, i tako je i danas.
Svakih toliko neki tatin sin ubije nekoga u prometu sa nabrijanom pilom, pijan itd., i svi su kasnije na uvjetnoj. Mali čovjek ide u pržun guliti par godina pa se ti žali sudu za ljudska prava zašto je to tako. j****ti sve znam lika koji mora dve godine guliti radi trave u đepu, nije diler nego puši za sebe, al hebiga uvatili ga, a klinac pred 5-6 godina u Makarskoj ubio dvije cure na pješaćkom, znaku stop, pijan, bez vozačke, maloljetan, prebrza vožnja i u autu od 200ks i nikom ništa, on jebiga studira u inozemstvu... Jebvemti ovu fržavu  :BangHead:

bazuku na rame i trazit pravdu :laughing6:

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #29 : 13 Travanj, 2010, 13:27:47 »

i opet češ ti završiti u bajnukani  :zmaj:

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #30 : 13 Travanj, 2010, 13:37:21 »

:icon_thumright:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #31 : 13 Travanj, 2010, 13:57:25 »
reko ja da bi trebalo angazirat nase prijatelje japance kamikaze da prevoze negdje nasu sveukupnu vladu kolko ih god ima pa da im pokazu prisilno slijetanje :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #32 : 13 Travanj, 2010, 14:24:37 »
Stvarno ne znam tko normalan danas vozi bez kacige. Da nema nikakve kazne za nenošenje ja bi svejedno stavio kacigu, hebiga osjećam se sigurnije  :toothy12:

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #33 : 13 Travanj, 2010, 14:27:43 »
ja ju moram imat jer nosim naocale... da nemam kacigu bi ih vjetar odpuhao  :toothy12:
taj sam

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 13 Travanj, 2010, 15:15:59 »
i opet češ ti završiti u bajnukani  :zmaj:

Raduje me jedna istina. Iz K.P. doma vratit cu se ja. Ali Hakija nikad nece sa Bara Sa Bara se niko ne vraca ... :icon_biggrin:

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #35 : 13 Travanj, 2010, 15:17:40 »
Stvarno ne znam tko normalan danas vozi bez kacige. Da nema nikakve kazne za nenošenje ja bi svejedno stavio kacigu, hebiga osjećam se sigurnije  :toothy12:
potpisujem

Offline petarpan

• forumski skuteraš
« Odgovori #36 : 13 Travanj, 2010, 20:27:41 »
al opcenito sigurnost na 2 kotaca je jako relativan pojam
isto se tako moze postaviti da su kratke hlace i majce nesigurne (sto zapravo i jesu) i da usred ljeta svi imaju voziti u dugim moto kombinezonima ili odijelima jer ak padnes s 50km/h vise ce te zastititi neg kratke hlace
pa onda rukavice -
a gdje su tek moto cizme u usporedbi s japankama (koje budimo iskreni masa ljudi vozi po ljetu - a vidio sam i jednog majstora na R1)

da nebi bilo zabune, podrzavam kacige i uvijek ju nosim al samo hocu reci da ovo bas i nije  PRVENSTVENO radi nase sigurnosti neg radi punjenja kase

Offline bijesna glista

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Republika Vi
  • Moj Skuter: Runner4ever
  • Moja Kaciga: ispod sica
  • MojSetup: -a
  • MojSpuh: nemam auspuh
« Odgovori #37 : 13 Travanj, 2010, 21:02:32 »
Ja uvijek nosim zatvorenu kacigu,a nije mi jasno sta vidite u tim šljemovima i onim kapicama za bicikliste.....Pustite "modu" mislite malo na tu svoju glavu........
Op mala mic imam novi bic sjedni mi na sic ako neceš onda šic.

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #38 : 14 Travanj, 2010, 09:02:35 »
al opcenito sigurnost na 2 kotaca je jako relativan pojam
isto se tako moze postaviti da su kratke hlace i majce nesigurne (sto zapravo i jesu) i da usred ljeta svi imaju voziti u dugim moto kombinezonima ili odijelima jer ak padnes s 50km/h vise ce te zastititi neg kratke hlace
pa onda rukavice -
a gdje su tek moto cizme u usporedbi s japankama (koje budimo iskreni masa ljudi vozi po ljetu - a vidio sam i jednog majstora na R1)

da nebi bilo zabune, podrzavam kacige i uvijek ju nosim al samo hocu reci da ovo bas i nije  PRVENSTVENO radi nase sigurnosti neg radi punjenja kase
i jedno i drugo  :glasses2:

Offline petarpan

• forumski skuteraš
« Odgovori #39 : 14 Travanj, 2010, 11:13:25 »
Ja uvijek nosim zatvorenu kacigu,a nije mi jasno sta vidite u tim šljemovima i onim kapicama za bicikliste.....Pustite "modu" mislite malo na tu svoju glavu........

meni je sljem bio uvijek pod sicem ak se nadjem s frendom i idemo na cugu da ga mogu povesti - pa nemrem imati integralku za svakoga kog vozim  :icon_biggrin:  a sljem stane na najvise glava