nek muzu mater doma cigani!!
kako imaju obraza.. ja san mali covik i za sve mi pisu kaznu sta se mogu sitit,a recimo ako ste citali po novinama ovih dana "kerumov necak razbia ferrarija" uglavnon dan prije nego ga je razbia ga je zaustavia presretac jer se ludira i vozia brzo isprid mojjih ociju i naravno nije dobija kaznu i dopustili mu da da lje upravlja sa 500ks auton iako ima 20 godina tek!!!
i onda je napravia sranje razbia auto,bia pod blagin utjecajen alkohola,to je bilo u nedilju ujutro u 7 kad je razbia auto,a ja san ga vidia u svon bmwu u 1 sat popodne,dakle samo 5 sati nakon nesrece ,opet u auto i sta mislite da ce dobit kaznu!? oce malo morgen,dobivat cemo je mi mali ljudi radi gluposti i radi "neiespravnih kaciga"
a to sve zato jer je vecina policajaca picke obicne korumpirane i jadne.. mrcina nemoj se ljutit i svaka cast iznimkama,jer znan da ih ima,nekoliko ih i osobno poznajen !!
al vazno da meni jedna seljacina od prometnog policajca pise pojas iako san vezan uz obrazlozenje"sad si se veza??!" i sta tu ucinit,zalit se? uvik se zalin ikad san kriv i kad nisan,al sumnjan da ce mi to na sudu proc,moja rijec protiv njegove.. jos mi ima obraza u oci rec "nemas sanse na sudu,sudac je moj"
i onda me neko pita zasto ne nosis tablicu i bizis policiji iako si registriran s kacigon i s vozackon..mislin da je sve jasno,protiv gube nemos drukcije,mislin mos ga prigazit
al ne ide ti to bas u korist
ovo san se sad malo ispiuva na ispusni ventil,nemojte zamjerit,pogotovo ne ti mrcina