Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a bas mi je žao sto se nije javio "poznanik" koji mi je poklonio ulje .. vidim krasne poklone ste dobili.. tak treba
Ne kuzim...pa nisam nis dobio
Evo ja dobio najmanje 4 kile.... bojim se stat na vagu da tocno vidim koja je steta
moja vise nemre tolko u minus....
ja sam sinoć bio u bjelišću i htio sam čestitat uskrs ex poznaniku,al ga nie bilo kući........al dobro meni još bolje,pa sam otišao kod svog najdražeg frenda iz belišća - bojana 172(koji nie šteker i ne kaže mora si svako sebi platit cugu) i bacili trach partyu o sadašnjim i bivšim prijateljima.....i skontali smo da nam je bez nekih ljudi bolje u životu
da smo na SS-u izbrio bi ahmeda da ti zaljepi ban....ne misliš dobro,već si glup kolko si i debeo....a to je van svih normalnih granica ...da li je na pomolu novi rat forumaša MS-a??ili je to možda ipak rješivi konflikt??budite i sljedeći tjedan s nama i otkrijmo zajedno MRAČNU STRANU FORUMA.....jbte kak mi fali ISTRAGA s NOV@ blablavizije......
doviđenja,zbogom,nemamo više šta pričat...ako misliš da se zajebavam,ne zajebavam se.......sretno!!! i ne šalji mi pm-ove
di si ren......jesi se ti zbilja napizdio sinoć na mene?ak sam u bilo kojem pogledu ispo g#vn% ja ti se ispričavam jučer sam od podneva bio naduvan,a kad se prepušim i napijem cole budem hiperaktivan.......misliš da se zajebavam al ajd sorry,neče se ponovit.....
Moram priznat kao da mi zvucis malo ocajno zbog izgubljenog prijateljstva,pa si se tu izjadao
nadi si prijatelja, kolegu, sponzora, poznanika, dečka itd. .. pa ce ti valjda netko nesto i darovat.. ovi tu na forumu (igor.iz.slavonskog.broda i ostali eKseRaši) mozda i nisu ljudska bica.. vec programske aplikacije , s bugom ofkors.. ako hoces da ti ja budem nesto.. tipa: prijatelj, kolega, sponzor, poznanik, dečko itd. nemogu.. zalim.. al nesmijem pretjerivat s prijateljima.. ako bas hoces.. evo ja cu ti poslat sms s nekim simpaticnim natpisom.. i mislim da ce ti bit toplo oko srca
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
odjebi me
Ja sam dobio priliku ljepšoj polovici spremiti 2 jaja tamo gdje im je mjesto.