Evo ja i frend nemamo sta radit i idemo se propeljat sa skuterima.. Dosli mi do grada kaj cu ja ja nemam tehnicki on nema vozacki.. Aj ja cu vozit njegov skuter i on ce sa manom jer on ima tehnicki.. Idemo mi krug po gradu i tamo do ostarija
kada vec na jezeru sretnemo nekog lika koji gura nekog runnera
aj sta cemo sa njim nego mu pomoc gurat
.. Pukao mu remen
slike ce valjda stavit jer je slikao
Aj dobro dogurali mi skuter do njegove kuce negdje sigurno 2-3 km.. Idemo ja i frend nazad kada ono u grad dosli a njegov skuter brnci nema ni vune u prigusivacu ni nista a jos ima i kit.. I kada ja vidim policiju ja bas idem pred njih skrenem prije u raskrizje kada oni za nama.. ja mu bas dajem onak gasa da se lipo cuje.. kada oni lijepo svirnu dva puta iza nas i otvori prozor veli stani tu.. Ja ono stao skuter radi ja ga nista necujem sta on prica
on meni kaze daj vozacku i prometnu ja ga razumio da pita koliko ima kubika
ja velim 50
on veli ma ne to nego prometna i vozacka.. aj dobro dam mu ja to sve.. kada lik meni kaze zasto skuter tako se jako cuje.. ja kazem probusen auspuh a nemam svajs aparat da ga zavarim
gle on ni mu nista jasno.. veli mogli bi mi ic na vanredni tehnicki.. Ja velim ma kaj cemo na tehnickom samo zato sta sam probusio auspuh slucajno.. Kada cita on u papirima i kaze skuter je za jednu osobu a vas ste dva
wtf gledam kada stvarno pise :d ja velim ja to nisam znal
i gleda on u nas veli ajde bjezte da vas vise necujem
a sta je najbolje skupilo se negdje 5-6 auti iza nas nemogu proc
na sred raskrizja nas zaustavili
bio je i jedan clan sa foruma koji ce se sigurno javit