Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Za struju, dva impulsatora na magnetu i dva cdi, mislim da je tako riješeno na onom skupom bloku na SA, jedino auspuh bi bio problem treba složit jedan auspuh da mu bude rezonanca ista kao u prvog
na jednom viđenom projektu bila su dva ista spuha, samo je grana bila prerađena da stanu jedan pored drugoga..
to bi bila kardinalna pogreška, dvotaktni spuhovi se rade samo za jedan cilindar.. da ima 12 cilindara, 12 spuhova..
Stavis 2 ista spuha.. U cemu je problem? Biti ce ista rezonancija..
problem su nosači, razmisli malo ako je na sredi kao što je i bio i gdje će onda drugi auspuh stat, a gdje ćeš taj zašarafit
nosac se napravi od dva pleha 2mm i mora drzat
imate na pm tjuning 2x172 ima svega
a gdje ga zašarafit na bloku? odgovore bi najbolje dao taj koji to i pravi
ako nabavim nacrt u autocadu 3d ili catii ja bi mogao cnc glodalicom izglodati taj adapter ( samo da nije vece od 400 400 400 mm)
Spuhovi :http://scootershack.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=13646&sid=20a67fdd5b9039d7fff56fb8e849663d
kaj ce ti glodalica, ak ne znas crtati
meni se icni da je najtezi onaj spoj radilica izvesta i nevjerujem da bi ti nko dao svoje nacrte samo tako ili mape
meni samo nije jasno kak je on išo na inovu s tim sranjem ak je to već postojalo od prije ... to nije više inovacija...mislim ono ...ja kopiram nečiji izum i poberem medalje za to i svi mi se dive loool