Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: voznja bez registracije  (Posjeta: 5176 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline z3r0_x

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
voznja bez registracije
« : 30 Ožujak, 2010, 11:05:42 »
kupit cu polovni skuter i zanima me kako da ga dovezem doma ako nema registracije???

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
Odg: voznja bez registracije
« Odgovori #1 : 30 Ožujak, 2010, 11:07:07 »
u kombiu..  :dontknow:  :icon_biggrin:

a gle, mozes riskirat i vozit se pa ak te zaustave onda im objasnis situaciju  :icon_thumright:
taj sam

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #2 : 30 Ožujak, 2010, 11:07:23 »
kupit cu polovni skuter i zanima me kako da ga dovezem doma ako nema registracije???

autoprikolicom ili nekim kombijem!!!!!!!

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #3 : 30 Ožujak, 2010, 14:00:58 »
Ili ako nemaš od koga posudit(niti svoj) kombi ili prikolicu možeš ga uvijek poslat InterEuropom...

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #4 : 30 Ožujak, 2010, 16:48:40 »
Ili ako nemaš od koga posudit(niti svoj) kombi ili prikolicu možeš ga uvijek poslat InterEuropom...

najbolja solucija ;)

Offline z3r0_x

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #5 : 30 Ožujak, 2010, 21:54:21 »
e ja mislim da mogu prikolicu nabavit pa cu tako..
nego kakve su cijene u intereuropi nisam nikad cuo za to?

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #6 : 01 Travanj, 2010, 07:09:08 »
nego kakve su cijene u intereuropi nisam nikad cuo za to?

Vjerojatno kao pola skutera  :toothy11:

Offline Bokygs

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 01 Travanj, 2010, 12:14:12 »
Cijene ti ovise o kilometrazi,tezini motora...nazovi ih ili posalji mail pa pitaj ;)

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #8 : 01 Travanj, 2010, 17:37:44 »
Nisi naveo od kuda do kuda bi to prebacio, koliko km?
Najjeftinija solucija ti je da uzmeš od nekoga prikolicu, unajmiš prikolicu ili unajmi neki kombi.
Ako misliš dovesti skuter iz zg u dubrovnik ili šta sl. onda zovi intereuropu, ali teško ispod 1000-2000 kn da možeš i razmišljat.
Ili daj liku od kojega kupuješ novac za regu i osiguranje, odeš s njim, platiš, rega će biti na njegovo ime, imaš tablice i vozi doma. On ga poslije odjavi, ti prijaviš riješiš papire i ostalo rješavate poštom, najjeftinija solucija. Na kraju krajeva regat ga moraš ovako il onako.

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #9 : 05 Travanj, 2010, 12:52:00 »
Najjeftinija solucija ti je da uzmeš od nekoga prikolicu, unajmiš prikolicu ili unajmi neki kombi.
Ako misliš dovesti skuter iz zg u dubrovnik ili šta sl. onda zovi intereuropu, ali teško ispod 1000-2000 kn da možeš i razmišljat.
Ili daj liku od kojega kupuješ novac za regu i osiguranje, odeš s njim, platiš, rega će biti na njegovo ime, imaš tablice i vozi doma. On ga poslije odjavi, ti prijaviš riješiš papire i ostalo rješavate poštom, najjeftinija solucija. Na kraju krajeva regat ga moraš ovako il onako.
neznam da li je intereuropa ili bilo koja druga slična firma dobra solucija
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #10 : 06 Travanj, 2010, 19:56:21 »

2000kn ??? ??? ???

ja neznan kako neko moze srat pi*darije,a pojma nema o cemu govori..ako nesto neznas,najbolje preskoci temu !!

mene je prebacivanje skutera sp180 iz osijeka u split izaslo ni vise ni manje nego 270 kuna sa firmon IN TIME

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #11 : 06 Travanj, 2010, 20:25:51 »
2000kn ??? ??? ???

ja neznan kako neko moze srat pi*darije,a pojma nema o cemu govori..ako nesto neznas,najbolje preskoci temu !!

mene je prebacivanje skutera sp180 iz osijeka u split izaslo ni vise ni manje nego 270 kuna sa firmon IN TIME
ne priča baš sasvim pi*darije
1. cijene su se promijenile
2. večina tih velikih prijevozničkih firmi ne mari o onome čemu vozi i dosta često unište ili oštete istu

Offline Bokygs

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 07 Travanj, 2010, 00:56:00 »
2. večina tih velikih prijevozničkih firmi ne mari o onome čemu vozi i dosta često unište ili oštete istu

To je istina,al ako se motor dobro "upakira" i zaštiti,ne bi smjelo biti oštećenja...

Offline duje87

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #13 : 07 Travanj, 2010, 01:34:01 »

da,u ton poslu san vec vise od 4 godine,a ti meni sad oces rec da su cijene otisle 600 posto vise od kad san sla zadnji put prije 6 mjeseci

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 07 Travanj, 2010, 01:35:06 »
btw svaki dan san u posti  i cijene su iste kao i prije par godina,mozda 1-2kn razlike,sta nisan ni osjetia, tako da pricate oboje pi*darije

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 07 Travanj, 2010, 10:04:16 »
da,u ton poslu san vec vise od 4 godine,a ti meni sad oces rec da su cijene otisle 600 posto vise od kad san sla zadnji put prije 6 mjeseci
ne nisam rekao da su cijene otišle 600 %

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #16 : 09 Travanj, 2010, 21:31:18 »
2000kn ??? ??? ???

Ma o čemu ti pričaš, kakvih 270kn molim te, kome ti prodaješ te priče?
270kn si platio nekom frendu koji radi za IN Time koji je imao mjesta u šleperu pa ti ga je prebacio na lijepe oči.
Ja sam spičkao preko hiljadu kuna troškova za istu stvar u vlastitom aranžmanu jer nisam mogao naći ništa jeftinije kod tih špediterskih i kurirskih službi, a telefonirao sam dva mjeseca da nađem bilo šta do 100€ za prijevoz. I samo da ti kažem, ispod 200-300€ nije bilo razgovora sa nikim, a ja nisam u tom poslu kao ti da znam na koja točćno vrata kucati  ::)
Naša Hrvatska pošta mi je samo za dostaviti štender od 8kg uzela skoro 100kn a tebi je neko za dvjestotinjak kunića prebacio skuter iz osijeka u split  :icon_scratch:

U ponedjeljak odmah ujutro zovem In Time baš da pitam za cijene jel to istina, jer onda smo svi mi budale šta plaćamo razno raznim prijevoznicima i sl.. I nije mi jasno šta ljubomorno čekaš za podijeliti tu informaciju s ostalima, da sam to ranije negdje pročitao za in-time hebiga uštedio bi 150jura ako je istina šta govoriš :BangHead:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #17 : 09 Travanj, 2010, 23:23:51 »
Ma o čemu ti pričaš, kakvih 270kn molim te, kome ti prodaješ te priče?
270kn si platio nekom frendu koji radi za IN Time koji je imao mjesta u šleperu pa ti ga je prebacio na lijepe oči.
Ja sam spičkao preko hiljadu kuna troškova za istu stvar u vlastitom aranžmanu jer nisam mogao naći ništa jeftinije kod tih špediterskih i kurirskih službi, a telefonirao sam dva mjeseca da nađem bilo šta do 100€ za prijevoz. I samo da ti kažem, ispod 200-300€ nije bilo razgovora sa nikim, a ja nisam u tom poslu kao ti da znam na koja točćno vrata kucati  ::)
Naša Hrvatska pošta mi je samo za dostaviti štender od 8kg uzela skoro 100kn a tebi je neko za dvjestotinjak kunića prebacio skuter iz osijeka u split  :icon_scratch:

U ponedjeljak odmah ujutro zovem In Time baš da pitam za cijene jel to istina, jer onda smo svi mi budale šta plaćamo razno raznim prijevoznicima i sl.. I nije mi jasno šta ljubomorno čekaš za podijeliti tu informaciju s ostalima, da sam to ranije negdje pročitao za in-time hebiga uštedio bi 150jura ako je istina šta govoriš :BangHead:

ja sam zvao neznam,onaj europa nekaj neam pojma,i jos nes,oko 500-600kn bilo za nezz 70kg sta sam ja reko a ima vise naci komplet skuter!!

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #18 : 09 Travanj, 2010, 23:26:57 »
Samo da dodam, meni je trebalo za motor, ne skuter  :)

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #19 : 09 Travanj, 2010, 23:35:33 »
sori kaj vozis motor haha

trebo si rec da imas skuter za prevest a ne motor haha!!

ili ko moj frend biber koji ima spriliju sr50 sa plastikama od yamahe r1!!!