I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ja mislim da pokusavas praviti onaj savrseni prjenos o kojem si nesto bio pisao, zato je gore i topov vario
evo dokaz:http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,31370.0/topicseen.html
Fala fala. Baš uzorno za jednog moderatora
Ovaj ventilator ni ne moraš stavljat,jer jednostavno nema smisla,ne hladi uopće,ista je stvar s njim i bez njega ispitano
Kak znaš? Ovaj ventilator se jako vrti, dosta puše i podosta se čuje Jesi siguran?
Bila je već rasprava o tim ventovima, mislim da je aeroxtuning otvorio temu i došlo se do zaključka da ventovi od kompa nisu baš najsretnije rješenje osim par specifičnih izvedbi koje je kod nas malo teže nabaviti!
Imam ga i ja na motoru,i isti vrag je,s njim i bez njega,i prvo skidanje plastika skidam ga dole,samo mi diže kilažu motora za ništa
Ajde malo ON TOPIC. Jel da zamijenim dihtunge glave ili da ostavim ove? 11 000 imaju. I jel paše ispod cilindra aluminijski dihtung od trophyja jer nemam onaj serijski klingeritni
ja bi stavio nove....za 60kn ...nebi razmisljao...a ako bas hoces mozes i ove ostavit za prvu ruku,....
Ma kakvu prvu ruku. Ja ne diram tu mašinu više u sljedećih 30000
onda stavi novo....i miran si..
I jel paše ispod cilindra aluminijski dihtung od trophyja jer nemam onaj serijski klingeritni
A di da kupim na brzinu. Ja to drugi tjedan slažem
u nekoj trgovini sa skuter dijelovima... neznam dal pase ta od trophya