Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
lux ne brini nisam lud napravit 300 i nešto km pa da dodem u zg provozamo se sat vremena pa da cu ja nazad u istru...... imao sam i planu doc u zg na par dana sa skuterom i prespavat kod frenda u stanu pa da onda usput dodem na meeting a ne da cu ja dolazit u zg za meeting od sat vremena sa skuterom od 125cc i napravit 300km sad sam se sjetio je svama mozda bio neki xt 125 plavi u rijeci,kad su svi krenuli na voznju a mi zakasnili pa sam vidio neki xt ..... tamo ako ste to vi bili
da...to smo bili minismo krenuli u vožnju s vama zato kaj je neš iskrsnulo pa smo zujali tam po centru nekih sat vremena
vjerojatno sam ga vidio...još mene neki dečko pita kao di se ide ja neznam ni di sam, a kamoli da znam di se mora ić
loool dodi pa bude...nemrem ja nikom obecavat jel bude i kolko ljudi
dolazim
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
ja budem jos videl... ovisno o vremenu... i naravno o ekipi, jer nemam blage veze po zagrebu
Dojdem po tebe?
Ko i do sad - ne dodjem. Al sad ni ne mogu - odjavio sam skuter, a motor jos uvijek cekam. Ironija je da jos narednih 3 mjeseca imam obavezno osiguranje, ali nemam regu...
a steta...nikad alfu vidjet na meetu!
dogovorimo se za meeting point... moremo ti, kico i ja svi skupa za zg zapiciti...
Ok... Zabok Tifon na kavici???
mi bumo vjerojatno od bedexa pa dalje skupa... mozda i efz ide pa more s nama... bumo jos tocno odredili