I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
e super. Sad sam jos sigurniji u izbor. ali imam jedno pitanje. Pitao sam tog lika dal je pas cjeplljen i on kaze da nije jer ga treba dva puta. Pa me zanima dal je sad prekasno da ga se cijepi sa 3 mj.
@ speed, sta imas aljaskog m. To mi je bratic imao, najljepsi pas kojeg sam u zivotu vidio..al mu je malo prevruce tu kod mene preko ljeta. @ cvajko, e hvala ti sad znam kolko otprilike kosta sve vezano uz veterinara.
e majke mi ako ja ne poludim nece nitko. Sve se dogovorimo, sestra ide sutra po njega u uz i dodem sad iz skole i kaze mi da bi ona radje nekog jebenog mjesanca iz azila. j#bote zivot, pa snjima se nemos dogovorit nista, ama bas nista
hoce..taj keer se nekupira tu su stafordi,pitovi,dobermani....ovcaru se dignu same do 6. mjet mali je sada 10mj..ovo je slikano u 9.mjesecu prošle god
varas se ,,,kupiraju se usi ..kod njemackih ovcara
prvi put ti se pas cijepi sa 2.5 mjeseca i dobiva čip i odmah cjepivo protiv bjesnoće. mjesec dana od tog cjepiva ti ide protiv zaraznih bolesti i to ti je sve. znači pas ti se 2 puta godišnje cijepi sa razlikom cjepiva od mjesec dana.
da ,svim pasima kojima usi stoje gori kupiraju se.
@neno: ljep štenac. nešto je ugledao u daljini