sredio sam problem. Nije bilo do pumpe. Sad sve šljaka. Problem je u tome bio da je malo bilo iskre a malo nije bilo na sviječici. Krenuo sam redom, nova sviječica, isti q. Mrdam lulicu počne delat, al zajeb... Kupim kompletz bobinu i lulicu i to od kineza je neznam zašto al peugeot NEMA DJELOVA - PROBLEM S DOBAVLJAČEM... Donesem doma bobinu zaštekam i ono isti q!... Jao jao, mrdam žice prema cdi i proradi.. pazi sad.. skinem konektor jer sam pretpostavil da je hladan spoj, očistim, napnem kontakte i isti q... Odrežem konektor zalemim na cdi žice, isti q... Mrdaš po žicama, treseš cdi i prekida, malo ima iskre, malo ne LOL!. Ganjam cijeli dan po gradu od servisa do servisa, da nabavim cdi jer peugeot NEMA iz poznatih razloga, kombiniram neke cdi-e od kineza nebi li riješio problem, kad mi dođe susjed i kaže da zna za jednu malu trgovinu gdje bi to moglo bit, i nekim čudom čovjek to IMA... jupiii. Kupim to, složim nove stopice na žice, priključim i kresne ko mala beba iz dučana... radi ko singer...
Zaključak: u cdi je nekak neš prekidalo - neznam kak jer je hermetički zatvoren i zaloijan nekom smjesom... koma
Ulje staro koje je bilo u rezervaru sam bacil i natočil friško, očistil sam uljnu pumpu, malo dimil ispočetka i sad prede ko beba. Fala svima na pomoći. Pozz