ma prijatelju,znam o cemu govoris,ja vozim od 9 godine,mislim vozim,tad sam krao auto i dobijao velike batine,sa 11 sam sa starim sam vozio kroz polje,proslo ljeto sam napravio 11 000 km,vjerovali ili ne,voznja je bila non stop,laguna 1.8 16v je posrkala benzine u benzine....no dobro,zanesem se pa ispada da se malo bahatim no nije tako....sto sam ti htio rec? nema tog sustava na svijetu i tih guma zbog cega mozes rec da si siguran,sve stoji da kvalitetne gume i opcije koje auto nudi ima svoju dobru stranu,i ja se tu slazem,ali nikada ne mozes predvidjeti situaciju,mozes imat bugattija,a iz suprotnog smijera nailazi neko sa istom pamecu kao ti i ja,odnosno 99.9 % danasnje mladosti,nema tu dobrog auta,jedino ti Bog moze pomoci,a auto igra ulogu 5%....preporucujem ti ako je jace auto da zadnji pogon ne uzimas,koliko ljudi znam koji imaju 30+ godina,kojima su prva auta bile bmw kockice sa zadnjim pogonom pa su se i nakon dosta stecenog iskustva lomili i jedva izvukli zivu glavu.....dobro razmisli sto ces i kako ces,taj me ford nikako ne privlaci,jedino bi me cosworth verzija malo uzdigla