Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zaustavila me murija !!!  (Posjeta: 13584 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline robertbahcic

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: Se raspo odavno
  • MojSpuh: Potrulio
Zaustavila me murija !!!
« : 20 Veljača, 2010, 16:42:00 »
Evo ovako zanima me ako je tko imao slucaj kao ja bio sam na sudu sad prosli tjedan i jucer su me ponovo lapili nereg. motor i nemam vozacku i pisali mi nesto al neznam ni ja sam sto to i reko mi lik dobit ces poziv za sud, vec sam bio odrađivao dobrotvorni rad i prosli tjedan sam na sudu dobio sudski ukor i 4mj zabrane voznje pa me zanima jel ima koji nacin da se izvucem da mi ne produze tu zabranu ili da mi ne spucaju neku kaznu opasnu jel sam za 2 mj punoljetan pa me zanima vase misljenje skuterasi hhh...
KO KOČI GUBI !!!

Offline Waynder

• forumski biciklist
  • Ma joj...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • StuntBase
  • Mjesto: WL
  • Moj Skuter: SR 172 Stunt, Derbi GP1 172 Stunt, KTM SD
Odg: Zaustavila me murija !!!
« Odgovori #1 : 20 Veljača, 2010, 16:49:01 »
dobro a kaj tebi starci vele na to? jeftniej im kazne placat neg vozacku?

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #2 : 20 Veljača, 2010, 16:50:50 »
moje mišljenje je da te trebaju kaznit što žešće i zabranu vožnje do penzije. radi takvih kao ti smo mi svi ostali nahebali, jer nas kontroliraju radi sumnje da vozimo kao ti bez vozačke, rege itd...! i onda ako je kod nas sve u redu prcaju nas radi sitnica.

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #3 : 20 Veljača, 2010, 16:54:15 »
Evo ovako zanima me ako je tko imao slucaj kao ja bio sam na sudu sad prosli tjedan i jucer su me ponovo lapili nereg. motor i nemam vozacku i pisali mi nesto al neznam ni ja sam sto to i reko mi lik dobit ces poziv za sud, vec sam bio odrađivao dobrotvorni rad i prosli tjedan sam na sudu dobio sudski ukor i 4mj zabrane voznje pa me zanima jel ima koji nacin da se izvucem da mi ne produze tu zabranu ili da mi ne spucaju neku kaznu opasnu jel sam za 2 mj punoljetan pa me zanima vase misljenje skuterasi hhh...

ako nisi ništa potpisao vjerovatno te samo plaše   :redface:
Pogledaj po na motori.hr i pronađi neku slicnu temu...ima ih dosta već  :toothy10:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #4 : 20 Veljača, 2010, 16:56:35 »
Gle, ja sam vozio bez vozačke isto, ali samo kod nas i po selima gdje nije bilo opasnosti a bome niti murije. Ali u odnosu na tada je kazna za vožnju bez vozačke višestruko veća pa se baš i nebi igral sa time. A za te pare koje ćeš davati za kazne si si već mogao i položit vozački  :dontknow:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline robertbahcic

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #5 : 20 Veljača, 2010, 16:57:45 »
da znaju mi starci al nisu jos valjda dovoljno pametni da shvate da se vise isplati platit voacki a nebih nista reko ono vozim se stvarno po cijelom zg-u i uvijek me na kvartu zdipe i to kad najmanje ocekujem i reko sam da prodajem skut kupit cu si fino bicikl dok ne polozim al me zanima jel se kak mogu izvuc jel sam odrađivao dobrotvorni rad u starackom domu definitivno nezaborvno iskustvo ;D ali mi je najvise do vozacke posto sam krenuo polagat a nebih volio da dodem podic vozacku i odma ju vratim na neko duze vrijeme znam da sam pogrijesio al sta je tu je
KO KOČI GUBI !!!

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 20 Veljača, 2010, 17:02:32 »
dobit ces ukor opet valjda...

kaj ces ga regat kad se mos i ovak vozit  :toothy12:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 20 Veljača, 2010, 17:03:26 »
da znaju mi starci al nisu jos valjda dovoljno pametni da shvate da se vise isplati platit voacki a nebih nista reko ono vozim se stvarno po cijelom zg-u i uvijek me na kvartu zdipe i to kad najmanje ocekujem i reko sam da prodajem skut kupit cu si fino bicikl dok ne polozim al me zanima jel se kak mogu izvuc jel sam odrađivao dobrotvorni rad u starackom domu definitivno nezaborvno iskustvo ;D ali mi je najvise do vozacke posto sam krenuo polagat a nebih volio da dodem podic vozacku i odma ju vratim na neko duze vrijeme znam da sam pogrijesio al sta je tu je

Čini se da si ti isti ko ja samo si u krivim krajevima  :toothy3:

Jbg, takvi su ti uvijeti. Položi ispit ili kupi bicikl  :laughing7:

Offline Waynder

• forumski biciklist
  • Ma joj...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • StuntBase
« Odgovori #8 : 20 Veljača, 2010, 17:04:38 »

to ti samo mislis prijatelju XD

Offline Waynder

• forumski biciklist
  • Ma joj...
    • StuntBase
« Odgovori #9 : 20 Veljača, 2010, 17:05:50 »
i j**** vam tu voznju bez vozacke.. vec su neki iz ekipe imali problema sa tim balvcima ciji su straci "odgovorni" pa mi to dijete izleti i skuca se u mene.. niko ne najebe fizicki.. ali ko bu sad aplatil stetu od 50 000 kn na autu posto ovo g#vn% njegovo nije regano nit ima vozacku pa osiguranje ne prizna...

ne da bi bi uzo motor.. nego i noge...

i taj sudar kajs e desil.. desil se bas kak vi velite "na selu" di niko ne gleda od murje bla bla bla...

vozacku i osiguranje MORAS imat bas zbog tih problema...

za registraciju me ne jebe....

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zaprešić
  • Moj Skuter: nekakav vxr 209
« Odgovori #10 : 20 Veljača, 2010, 17:07:44 »
ako nije regan motor imas kao neku posebnu "osiguravajucu" kucu koja ti naplati štetu ukoliko vozilo od drugog sudionika nije regano i onda ga oni tuze za malo veci iznos... tako nekak ugl
Napucam gas do daske, maknem dasku i jos stisnem gas!!!!!!!!!

Offline robertbahcic

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #11 : 20 Veljača, 2010, 17:10:38 »
sva sreca pa nikada nisam imao sudar a niti sam padao sa motora a stvarno vec dugo vozim motor a za vozacku sam si sam kriv motor nije registriran ali ima osiguranje :laughing9:
KO KOČI GUBI !!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 20 Veljača, 2010, 17:22:08 »
Gle kod nas je tak kak je. Njima nije jasno koji žive u gradu i u urbanijim i prometnijim sredinama kaj kod nas znači vožnja bez vozačke.

Ali "vani" je malo drukčija situacija. Samo za skidanje blokada je velika spačka a kamoli vožnja bez vozačke  :drunken_smilie:

Evo ti i primjer u dojčlandu:   :laughing7:

Offline salej600

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner
« Odgovori #13 : 20 Veljača, 2010, 17:24:43 »
ako nije regan motor imas kao neku posebnu "osiguravajucu" kucu koja ti naplati štetu ukoliko vozilo od drugog sudionika nije regano i onda ga oni tuze za malo veci iznos... tako nekak ugl

Sva osiguravajuća društva na području Hrvatske moraju izdvojiti određena sredstva u zajednički fond koji isplaćuje nastalu štetu ako drugo vozilo nema osiguranje. Treba se posavjetovati sa advokatom i to se vrlo brzo riješi.

Udri majstore i dalje bez dozvole i registracije. Jednom ćeš to sve platiti svejedno  :laughing7:

Offline Waynder

• forumski biciklist
  • Ma joj...
    • StuntBase
« Odgovori #14 : 20 Veljača, 2010, 17:27:19 »

da naravno... zove se hrvatska lutrija.. pa dobis tamo i platis sve sam posto je balavo dijete reatrdirano na mozak, mater bez posla a stari na burzi pa ni preko suda nemres potrazit nes u zivotnom vijeku

Offline salej600

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 20 Veljača, 2010, 17:33:29 »
da naravno... zove se hrvatska lutrija.. pa dobis tamo i platis sve sam posto je balavo dijete reatrdirano na mozak, mater bez posla a stari na burzi pa ni preko suda nemres potrazit nes u zivotnom vijeku

Nisi shvatio. Ne tražiš od njih već od tog zajedničkog fonda. To nema veze s njima.

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #16 : 20 Veljača, 2010, 17:47:25 »
stari kupi si sportski motocikl serije R i rješio si problem!!!!opće poznata stvar je da državni organi drkaju samo skuteraše.....a i 90% njih nema ambicije da juri za R-om!!!!
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #17 : 20 Veljača, 2010, 17:52:27 »
Pogledaj po na motori.hr i pronađi neku slicnu temu...ima ih dosta već  :toothy10:
ja sam bio kupio skuter i uplatio vozacki i isao frendu motor pokazat cisto prije nego polozio i nije me nis trazio ni potpisat niti mi ista dao pa kita...

ako ti starci nisu pametni, ti mozes bit pa se ne zajebavat...

i jos nesto, vise nema poziva na sud, kazna dojde doma i zali se ako hoces...

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #18 : 20 Veljača, 2010, 17:55:17 »
stari kupi si sportski motocikl serije R i rješio si problem!!!!opće poznata stvar je da državni organi drkaju samo skuteraše.....a i 90% njih nema ambicije da juri za R-om!!!!

Istina drkaju samo skutere, na mulce bez vozacke i autom od +100ps ni negledaju...

Offline salej600

• forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 20 Veljača, 2010, 17:59:47 »
Sad kad ga kazne neće dozvolu i kad ju dobije vidjeti skoro.

Već kad se voziš bez ičega poslušaj KIZU