Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: bube za prepisivanje  (Posjeta: 10695 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 097 733 2211
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
Odg: bube za prepisivanje
« Odgovori #20 : 02 Veljača, 2010, 12:54:44 »
u kucnoj se radinosti to nemoze napravit da stane u uho  :toothy12:

ovo preko moba tj. radio frekvencije smo mi radili na praksi .. brojem zavoja se odreduje frekvencija .. tako nesto .. bude malo .. ali ne dovoljno malo da stane u uho  :toothy12:

Offline Mislav46

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: aprilia sr 50 ditech /gilera runner vx 180 /stalker for stunt
  • Moja Kaciga: hjc hx-246
  • MojSetup: 180 alu
  • MojSpuh: china
« Odgovori #21 : 02 Veljača, 2010, 13:08:36 »
jao,pa ima i mopeda novih za 3.500,00 kn ccc,a što se tiče daljine ,postoji petlja koja ide oko vrata i osoba koja ti govori u phonitu može bit u dubrovniku ,a ti u bečkoj školi filharmonije na ispitu ...
gledaj to sto si se ti uvrjedio meni je zao, nezelim ti kvarit prodaju ali ja kazem ono sto jest....ne pada mi napamet davat 20 000kn za neki drek, kakvo uzimanje otiska uha meni je to smjesno, buba je dovoljno mala da stane u svako uho....sto se mene tice mozete nalaz krvi poslat pa da vam po njemu izrade al ja mislim da je to sve samo prica kako bi sto bolje prodaja isla, jer ipak treba opravdat toliku cjenu....a ja mislim da su jednako dobre i ove za 500kn

Offline nostra

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
« Odgovori #22 : 02 Veljača, 2010, 14:06:52 »
gledaj to sto si se ti uvrjedio meni je zao, nezelim ti kvarit prodaju ali ja kazem ono sto jest....ne pada mi napamet davat 20 000kn za neki drek, kakvo uzimanje otiska uha meni je to smjesno, buba je dovoljno mala da stane u svako uho....sto se mene tice mozete nalaz krvi poslat pa da vam po njemu izrade al ja mislim da je to sve samo prica kako bi sto bolje prodaja isla, jer ipak treba opravdat toliku cjenu....a ja mislim da su jednako dobre i ove za 500kn

mislave,nisam se uvrijedio-nemam zašto...čitaj postove redom..cijena je 3000+600 za petlju,ovo je proizvod top firme phonak,a ne iz kućne radinosti...radim za plaću a ne za proviziju,a uostalom napomenuo sam ako se više ljudi skupi možda-to je ključno-možda direktor naruči iz švice(jer tu nema očito zarade)...nevolim kad netko buba po onom reko mi je prijatelj od mog brata,kojemu je rekao pero perić...više se niti ovi proizvodi ne rade po mjeri uha(neznam kako se riješava mikrofonija)-da poznaješ nekoga sa slušnim pomagalom znao bi o ćemu sada govorim...za 300-500 kn je mnogo manja cijena tako da sam i rekao treba probati pa vidjeti dali to ikako radi....a phonitu su sklapali znanstvenici,a ove za 300-500 kn znam vjerovatno svaki ferovac zna sklopiti...cilj je imati u uhu nešto neprimjetno a ne "bube" koje očito vire van uha i nisu boje kože kad se tako lako otkrivaju...kažem još jednom,probajte vidjeti kakve je to kvalitete i izgleda,dali se javlja mikrofonija itd...moguće da valja i da će poslužiti...e da mislave ,smanji malo sa CSI sreijalima :laughing6:
razguliiii

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #23 : 02 Veljača, 2010, 14:32:00 »
Odgovaranje pred profesorom na ploci:

1988. godine kad sam bio 1. srednje, imali smo Sony Walkman sa FM radiom i slusalicu u uhu. Kako je bila velika, stavili bi (oni koji nisu imali dugu kosu da prekrije usi) gazu i mrezicu i prodavali foru da je glava razbijena.
U zadnjim klupama bi se vrtile knjige i odgovori slali putem FM predajnika (mikrofon velicine nekih 25cm) kojeg je napajala 9V baterija (ak se ne varam). I nikom nista. Profesorima je to tada bilo ko da danas koristis telepatiju.  :toothy12:

Sa tim mikrofonom smo u kavani i Pizzeriji Corso (koja nam je bila najbliza srednjoj skoli) koja je bila jedna od najpopularnijih u ZG (ugao Gunduliceve i Ilice) izazvali sranje koje je i u novinama zavrsilo. Tamo se slusao neki radio po cijele dane pa smo na tu frekvu podesili mikrofon i "profesionalno odradili" priopcenje policije da je hrana i cuga u Corsu zatrovana. Kroz izlog smo gledali reakcije i bile su za poludit. Nekako je to doslo i do policije koja je poslala sanitarnu inspekciju, novine su saznale za to pa su i one pisale o tome....  :toothy12:
« Zadnja izmjena: 02 Veljača, 2010, 14:35:40 3alfa3 »

Offline Mislav46

• forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
« Odgovori #24 : 02 Veljača, 2010, 19:53:25 »
mislave,nisam se uvrijedio-nemam zašto...čitaj postove redom..cijena je 3000+600 za petlju,ovo je proizvod top firme phonak,a ne iz kućne radinosti...radim za plaću a ne za proviziju,a uostalom napomenuo sam ako se više ljudi skupi možda-to je ključno-možda direktor naruči iz švice(jer tu nema očito zarade)...nevolim kad netko buba po onom reko mi je prijatelj od mog brata,kojemu je rekao pero perić...više se niti ovi proizvodi ne rade po mjeri uha(neznam kako se riješava mikrofonija)-da poznaješ nekoga sa slušnim pomagalom znao bi o ćemu sada govorim...za 300-500 kn je mnogo manja cijena tako da sam i rekao treba probati pa vidjeti dali to ikako radi....a phonitu su sklapali znanstvenici,a ove za 300-500 kn znam vjerovatno svaki ferovac zna sklopiti...cilj je imati u uhu nešto neprimjetno a ne "bube" koje očito vire van uha i nisu boje kože kad se tako lako otkrivaju...kažem još jednom,probajte vidjeti kakve je to kvalitete i izgleda,dali se javlja mikrofonija itd...moguće da valja i da će poslužiti...e da mislave ,smanji malo sa CSI sreijalima :laughing6:
vidim ja da ti sve doslovno shvacas, nema smisla da se raspravljam, pogledaj malo cijene na njuskalo i spusti se na zemlju, imas cak i boje koze bla bla ili odi pa si kupi mercedes bubicu i sve 5  :icon_thumright:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #25 : 02 Veljača, 2010, 20:26:01 »
a sto ako ti se zacrvene usi? Da li onda buba mjenja boju  :sign007:

Offline animatrix

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #26 : 02 Veljača, 2010, 20:31:59 »
ako mislite koristiti na faxu te bubice, dobro je znati posljedice ako vas uhvate.. stegovni postupak, od zabrane polaganja ispita u roku od 6mj do iskljucenja sa fakulteta i zabrane opcenito nastavka skolovanja, sve ovisi kome se zamjerite..
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Mislav46

• forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
« Odgovori #27 : 02 Veljača, 2010, 23:15:17 »
a sto ako ti se zacrvene usi? Da li onda buba mjenja boju  :sign007:
e care nebih znao, ove od 500kn cisto sumnjam da mjenjaju ali proizvod ima vrhunskih prozivoda ja sam uvjeren da te i ceska po uvu dok ispit rjesavas  :laughing7:

Offline nostra

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
« Odgovori #28 : 02 Veljača, 2010, 23:30:36 »
mislave  :primirje:
evo moja mercedes buba je upravo promjenila boju  :punicemi:
 :beckaskola:
ps:samo sam kroz praksu pokušao predoćiti na što obratit ipozornost kod probe...
živio ti meni,ako si iz retfale možda se i znamo..ako jesi javi se na PM...
razguliiii

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #29 : 02 Veljača, 2010, 23:44:48 »
 mi se čudimo zašto nam država propada, ni ni čudno kad svi samo prepisuju i glume bonda u školi. budući političari :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Offline Mislav46

• forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
« Odgovori #30 : 03 Veljača, 2010, 09:55:33 »
mislave  :primirje:
evo moja mercedes buba je upravo promjenila boju  :punicemi:
 :beckaskola:
ps:samo sam kroz praksu pokušao predoćiti na što obratit ipozornost kod probe...
živio ti meni,ako si iz retfale možda se i znamo..ako jesi javi se na PM...
ma ja neam para ni za ovu od 500 :toothy12:
mi se čudimo zašto nam država propada, ni ni čudno kad svi samo prepisuju i glume bonda u školi. budući političari :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
kog boli k za ovu drzavu  :laughing7:

Offline animatrix

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #31 : 03 Veljača, 2010, 12:39:29 »
tako nasi politicari i razmisljaju XD
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Mislav46

• forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
« Odgovori #32 : 03 Veljača, 2010, 19:21:07 »
tako nasi politicari i razmisljaju XD
u ovoj drzavi ima svega pedesetak ljudi koji su jos posteni a i oni ce puci ubrzo, nemos ti biti posten cjeli zivot,fin, dobar marljiv jedva zaradis za kruh a onaj pored tebe mutnim poslovima stekne ogromne pare....drzava je prva koja je cista mafija, nepridrzava se sama svojih zakona, a onda lagano redom i svi ostali....di god se mozes ogrebat, ogrebi se jer drugcije ti ni Bog dragi nece pomoc u ovoj drzavi.... :hello:

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #33 : 08 Veljača, 2010, 13:27:11 »

Offline Mislav46

• forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
« Odgovori #34 : 08 Veljača, 2010, 19:39:55 »
http://www.njuskalo.hr/audio-video-foto-ostalo/bube-studente-oglas-536317

Evo 100 eura bubice  :drunken_smilie:
znam care gledo sam i ja to....sasvim oke spravica, al ima nas ovdje koji volimo markice, pa onda kojih 900e vise treba bacit  :jerk: